Çözüldü Bilgisayar RDR 2 gibi oyunlarda kapanmayıp Roblox gibi oyunlarda kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metrahen

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx6500XT
Anakart
MSİ H510M PRO
İşlemci
i3 10100F
Bilgisayarı sıfırladım hala düzelmedi, RDR 2; GTA 5 gibi yüksek oyunlarda PC kapanmıyorken Roblox, Dying Light gibi oyunlarda kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O zaman oyun da açmazdı.

Evet aslında anakartta da sıkıntı olabilir.

Aynı şey bende de var GTA 5, veya yüksek oyunlarda PC kapanmıyor fakat ETS 2 de sadece ve sadece tır alma bölümünde PC reset çekiyor kendi kendine garip.

Kanka sanırsam çözdüm yani oyuna girdim falan hiç kapanmadı umarım daha da kapanmaz.

Çözüm: Bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin oradan gelişmiş sistem ayarları deyin başlatgıç ve kurtarma seçeneğine basın otomatik yeniden başlat seçeneğinde tik varsa kapatın uygula deyip tamam deyin.

Eğer yine devam ediyorsa işlemci ısıdan PC kapanıyordur ya da farklı bir şey.
Bilgisayarı sıfırladım hala düzelmedi, RDR 2; GTA 5 gibi yüksek oyunlarda PC kapanmıyorken Roblox, Dying Light gibi oyunlarda kapanıyor.

Aynı şey bende de var GTA 5, veya yüksek oyunlarda PC kapanmıyor fakat ETS 2 de sadece ve sadece tır alma bölümünde PC reset çekiyor kendi kendine garip.

Mahsun karacanın dediği gibi olmuş: "kartım küçük alışverişe red veriyor" senin de PC iyi galiba düşük gereksinimli oyunlara red veriyor :D

Muhtemelen sürücülerden kaynaklı.
Kapanırken hatta kodu çıkmıyor mu ?

Maalesef hayır Windows 10 geçtim sorun hala devam ediyor

Bir şey soracağım yeni termal macun değiştim ya belki vidaları iyi sıkamamışımdır o yüzden kapanıyor mudur sizce?
O zaman oyun da açmazdı

O zaman oyun da açmazdı.

Evet aslında anakartta da sıkıntı olabilir.

Kanka sanırsam çözdüm yani oyuna girdim falan hiç kapanmadı umarım daha da kapanmaz.

Çözüm: Bu bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyin oradan gelişmiş sistem ayarları deyin başlatgıç ve kurtarma seçeneğine basın otomatik yeniden başlat seçeneğinde tik varsa kapatın uygula deyip tamam deyin.

Eğer yine devam ediyorsa işlemci ısıdan PC kapanıyordur ya da farklı bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı