Bilgisayar sadece PUBG'de resetleniyor

@karakacan1694

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, aynı bilgisayarda AC: Odyssey veya GTA V oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat PUBG oynarken ya PC reset atıyor ya da oyun crash veriyor.

PUBG'yi silip tekrar yükledim ondan sonra böyle oldu. Sanırım sorun burada. Şimdi aklıma gedli kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'den kaynaklanıyor olabilir ya da SSD'den sağlığı çok düşünce böyle durumlar oluyor.

Yok Samsung 860 Evo'ya kurdum ve sistem 1 aylık.
Ekran kartı Driver güncellemesi gelmiş. Kurdum sanırım düzeldü 20 dk oynadım hiçbir şey olmadı. Üstelik GPU sıcaklığım 5-6 derece azaldı. Allah AMD'den razı olsun.

Son düzenleme:

Sorununuzun düzelmesine sevindim ama hemen sevinmeyin AMD rezil Driver'lar çıkarttığı için siyah ekran hatası alabilirsiniz ya da oyun çökmesi. Driver sıcaklık düşürmez sadice stabil çalışmasını sağlar sıcaklık donanımsal birşeydir.

Stabil çalıştığı için sıcaklık da düşer ama sorunum çözülmemiş yine... Crash verip oyundan atmasının yanı sıra görüntüde çizilmeler de oluyor ekran kartıyla alakalı olabilir diyorum ama sadece PUBG'de olmasını anlayamıyorum

Bir programı silerseniz kalıntısı kalır ve bu yüzden tekrar yüklediğinizde sorunlar oluşur. (Kalıntıların nasıl silineceğini bilmiyorum.)

Tekrar yüklemeden önce de crash vs. alıyordum hala alıyorum. Değişen bir şey yok.
Arkadaşlar yardım edecek yok mu? Ben sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum çünkü PUBG'den çok daha ağır oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum. Bu konuda bilgisi olan yok mu?
Sanırım bir şey buldum. Sadece Afterburner'ı takip edince oyunun ekran kartı 74 dereceye ulaştığında crash verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…