Bilgisayar şehirlerarası nasıl taşınır?

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı şehirlerarası taşımak istiyorum fakat bu konuda tecrübesiz olduğum için tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Kafama takılan 2 soru var.

1- Bilgisayar kasamı güvenli bir şekilde kargolamak için kasama uygun köpüğü nereden temin edebilirim? Kolide sallanmaması için kasamın şeklini alan köpüğü nereden bulabilirim?
2- Monitörümü nasıl paketlemeliyim?

Evde artık straforlar varsa onlarla kutuyla arasında kalan boşluğu doldur. Ekran kartını da kesinlikle sök. En dışa da sar balonlu naylon ve koli bandı, mis gibi olur.

Bazen marketler artık kutuları bir kenara koyuyor. Biz taşınırken kullanmıştık o kutuları. Köpük olur mu bilmiyorum ama belki olabilir.

PC buna sığarsa olabilir.
https://www.hepsiburada.com/oknal-s...VoKhoCR0jMATfEAQYASABEgK5NfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ekran kartını çıkar yolculuğa çıkmadan kırılması en riskli parça o.
Evde artık straforlar varsa onlarla kutuyla arasında kalan boşluğu doldur. Ekran kartını da kesinlikle sök. En dışa da sar balonlu naylon ve koli bandı, mis gibi olur.
Hocam bilgisayar bana gelirken kasanın şeklini alacak şekilde köpük vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekildeydi. Düz strafor olması bir sıkıntı çıkarır mı?

Hocam bilgisayar bana gelirken kasanın şeklini alacak şekilde köpük vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekildeydi. Düz strafor olması bir sıkıntı çıkarır mı?

kasayla kutu arasında bişey olsun yeter eğer tamamen doldurmak istiyorsan gazeye kağıdı sıkıştır aralarına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı