wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Bilgisayarımı sıfırlayacağım ama içinde tuttuğum değerini çok bildiğim dosyalarım fotoğraflarım şifrelerim var ama USB'lerim çalışmadığı için saklayacak hiçbir şeyim yok. Ne yapmalıyım öneriniz var mı? 3 tane USB denedim şu ana kadar olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Bilgisayarımı sıfırlayacağım ama içinde tuttuğum değerini çok bildiğim dosyalarım fotoğraflarım şifrelerim var ama USB'lerim çalışmadığı için saklayacak hiçbir şeyim yok. Ne yapmalıyım öneriniz var mı? 3 tane USB denedim şu ana kadar olmadı.
Enis27 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp victus 15 Fb0004-NT Ryzen 7 5800h RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Drive.
wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Enis27 dedi: Drive. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi tam anlayamadım detaylıca söyler misiniz?
Enis27 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp victus 15 Fb0004-NT Ryzen 7 5800h RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 Google Drive yedeklemesi yapabilirsiniz 15GB bedava olanı eğer yetmiyorsa birden fazla Google hesabı açabilirsiniz.
Google Drive yedeklemesi yapabilirsiniz 15GB bedava olanı eğer yetmiyorsa birden fazla Google hesabı açabilirsiniz.
T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #5 Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın tornadoo dedi: Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın Genişletmek için tıkla... Sonrasında diski birleştirirsiniz ben öyle yapardım.
Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın tornadoo dedi: Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın Genişletmek için tıkla... Sonrasında diski birleştirirsiniz ben öyle yapardım.
Enis27 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp victus 15 Fb0004-NT Ryzen 7 5800h RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 tornadoo dedi: Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın Windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın. Sonrasında diski birleştirirsiniz ben öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... SSD sıfırlama asla yapmaması lazım böyle bir durumda dediğiniz işlemi yaparken çok tedirgin oluyorum her defasında onlarca kere yapmama rağmen
tornadoo dedi: Hocam bilgisayarda yeni disk oluşturup oraya atın Windows kurulu olan diski format sırasında sıfırlayın. Sonrasında diski birleştirirsiniz ben öyle yapardım. Genişletmek için tıkla... SSD sıfırlama asla yapmaması lazım böyle bir durumda dediğiniz işlemi yaparken çok tedirgin oluyorum her defasında onlarca kere yapmama rağmen
T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #7 Enis27 dedi: SSD sıfırlama asla yapmaması lazım böyle bir durumda dediğiniz işlemi yaparken çok tedirgin oluyorum her defasında onlarca kere yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Tehlikeli olduğunu bilmiyordum
Enis27 dedi: SSD sıfırlama asla yapmaması lazım böyle bir durumda dediğiniz işlemi yaparken çok tedirgin oluyorum her defasında onlarca kere yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Tehlikeli olduğunu bilmiyordum
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #8 Sıfırlama işleminden önce iCloud veya Google Drive gibi bulut depolamaya aktarmanızı veya yedekleme yapmanızı tavsiye ediyoruz.
Sıfırlama işleminden önce iCloud veya Google Drive gibi bulut depolamaya aktarmanızı veya yedekleme yapmanızı tavsiye ediyoruz.
Enis27 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp victus 15 Fb0004-NT Ryzen 7 5800h RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #9 tornadoo dedi: Tehlikeli olduğunu bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Tehlikeli değil aslında ama yeni işletim sistemi kurarken insan ister istemez tedirgin oluyor yanlış bir şey yaparsam verim silinir falan diye
tornadoo dedi: Tehlikeli olduğunu bilmiyordum Genişletmek için tıkla... Tehlikeli değil aslında ama yeni işletim sistemi kurarken insan ister istemez tedirgin oluyor yanlış bir şey yaparsam verim silinir falan diye
wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #10 Hepinize yardımınız için çok teşekkür ederim verilerimi rahat bir saklayacak alan bulmak iyi hissettirdi teşekkürler.
Hepinize yardımınız için çok teşekkür ederim verilerimi rahat bir saklayacak alan bulmak iyi hissettirdi teşekkürler.