Çözüldü Bilgisayar şifreyi girdikten sonra kapandı daha sonra sorunsuz açıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Clemente

Hectopat
Yer
Glunmar köyünden
Sabah bilgisayarı kapatırken güncelleme vardı ama evden çıkmam lazımdı. "Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın" yazısı vardı ama ben kasa düğmesinden kapattım. Şimdi eve geldiğimde açtım ancak ekran gelmedi siyah bir ekran vardı, belki gelir diye ben şifreyi yazdım birkaç saniye sonra bilgisayar kapandı. Hemen sonra yine açtım ve bilgisayar hiçbir şey olmamış gibi çalışıyor. Neden olabilir?
İşletim sistemi Windows 10 Pro.

Çözüm
Güncellenirken sana "kapatma" demesine rağmen kapattığın için oldu.
Nereye baktın, kim "bir şey olmaz" dedi?

Çok büyük bir sıkıntı olmaz fakat bir daha bırak kendi güncellesin. Güncelleme bitince otomatik kapanıyor zaten, neden kendini kapatmak zorunda hissettin?
Direk yazdım birkaç yerde gördüm. Güncellemeler yüklenemedi hatası falan verir diye duydum.
Bayağıdır güncelleme gelmiyordu kendi kendine kapattığını unutmuşum ya, aklıma gelmedi.
Buradan gördüm doğrulanmış cevaptan. Ben de başka bir şey olmaz deyip kapattım.

Direk yazdım birkaç yerde gördüm. Güncellemeler yüklenemedi hatası falan verir diye duydum.
Bayağıdır güncelleme gelmiyordu kendi kendine kapattığını unutmuşum ya, aklıma gelmedi.
Buradan gördüm doğrulanmış cevaptan. Ben de başka bir şey olmaz deyip kapattım.
Kendi kapanacak diye bir şey yazıyorsa da görmedim direk kapattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı