"Bilgisayar Sistemleri Mimarisi" kitabı alınır mı?

• Konuyu başlatan eth
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.800
Technopat ve LTT sana genel kültür öğretir. Üniversitede neredeyse hiçbir işine yaramaz. Sadece bu tip forumlarda bir şey bildiğini sanan ergenlerden olursun.
Programlama öğrenmek en mantıklı şey olur. He deyince olan bir şey değil. Veri yapıları, algoritmalar ve dahası.

Son mesajından lise son sınıf öğrencisi olduğunu varsayıyorum. Benim şimdiki aklım olsa açar üniversite matematik videoları izler bir de programlama öğrenmeye başlardım. Tabii mühendislik okuyacaksan.

@Vavien. C öğrenmeye başlamıştım yavaştan öyle devam edeyim o halde.

Mezun oldum. Lise temelini olabildiğince sağlamlaştırıp Calculus 1 başlamayı düşünüyordum, bu sebeple ders çalışıyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Amacın ne? Kitabı araştırmadım ama muhtemelen bildiğimiz mimariyi anlatıyor ve mühendislik okumuyorsan sana biraz vizyon katmak dışında fazla bir şey yapmaz. Harcadığın zamana değmez bence.
Konuyu hortlatacağım ama araştırmadım dedikten sonra bu kadar kesin bir dille fikir beyan etmeniz saçma. Kitap mühendislik öğrencileri için temel atmak istersen iyi kitaptır. Yani bunu okuyorum boş bir kitap bana bir şey katmaz deme sakın @eth.
Daha ileri seviye kitaplar ve daha iyi kaynaklar var elbette ama genellikle elektrik ve bilgisayar müh. öğrencileri dersi geçmek için kaynak olarak kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı