challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Hiçbir türlü bir şey yapamiyorum CTRL+alt+deleteye tıklıyorum sinyal yok diyor yine siyah ekran oluyor ne yapmalıyım?
Hiçbir türlü bir şey yapamiyorum CTRL+alt+deleteye tıklıyorum sinyal yok diyor yine siyah ekran oluyor ne yapmalıyım?
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 20 Mart 2023 #2 Ne yaptıktan sonra siyah ekran vermeye başladı? Artı 0 Eksi
TristanaOnTheTopLane Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 10300H NVİDİA GEFORCE GTX1650 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 Ekran kartını manuel olarak resetlemek yardımcı olabilir. Eğer olmaz ise kablolarınızda sıkıntı vardır. Resetlemek için: Win+CtrL+Shift+B Artı 0 Eksi
Ekran kartını manuel olarak resetlemek yardımcı olabilir. Eğer olmaz ise kablolarınızda sıkıntı vardır. Resetlemek için: Win+CtrL+Shift+B
KS KS challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 sezarxt dedi: Ne yaptıktan sonra siyah ekran vermeye başladı? Genişletmek için tıkla... Ya YouTube'da dolaşiyordum kasadan ses gelemeye başladi sanki bir şey başlatıyor gibi elimle hard diske dokundum bir şey var mi diye sonra PC'yi yeniden başlattim bir sorun olustu dedi %100'e kadar bekletti sonra yeniden başlatti PC'yi sonuç bu. TristanaOnTheTopLane dedi: Ekran kartını manuel olarak resetlemek yardımcı olabilir. Eğer olmaz ise kablolarınızda sıkıntı vardır. Resetlemek için: Win+CtrL+Shift+B Genişletmek için tıkla... ekran karti kullanmiyorum apu pc Artı 0 Eksi
sezarxt dedi: Ne yaptıktan sonra siyah ekran vermeye başladı? Genişletmek için tıkla... Ya YouTube'da dolaşiyordum kasadan ses gelemeye başladi sanki bir şey başlatıyor gibi elimle hard diske dokundum bir şey var mi diye sonra PC'yi yeniden başlattim bir sorun olustu dedi %100'e kadar bekletti sonra yeniden başlatti PC'yi sonuç bu. TristanaOnTheTopLane dedi: Ekran kartını manuel olarak resetlemek yardımcı olabilir. Eğer olmaz ise kablolarınızda sıkıntı vardır. Resetlemek için: Win+CtrL+Shift+B Genişletmek için tıkla... ekran karti kullanmiyorum apu pc