Çözüldü Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BOMBOCLADEEEEEEE

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım siyah ekranda kalıyor ne yapsam da düzelmiyor. Güvenli moda geçerken de ekran açılıp kapanıyor. Hard disk zarar görmüş olabilir mi?

Çözüm
Evet hard disk arızası. RAM'lerden olsa hiç görüntü alamazsın BIOS ekranı bile açılmaz. SSD'ye geçme vakti gelmiş.
Evet hard disk arızası. RAM'lerden olsa hiç görüntü alamazsın BIOS ekranı bile açılmaz. SSD'ye geçme vakti gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben yine anlamadım ama YouTube'da aratsam da izlesem ne yazam tam öğrenebilirim.
Kasayı açınca HDD yi görüyorsan HDD ye takılı kablolara bak. O kabloları çekinde kolaylıkla çıkar. Alacak olduğun SSD ye de aynı şekilde iterek kolaylıkla takılır. Girişleri ve bağlantıları aynı.
Yine de senin için bir video linki ekleyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı açınca HDD'yi görüyorsan HDD'ye takılı kablolara bak. O kabloları çekinde kolaylıkla çıkar. Alacak olduğun SSD'ye de eynı şekilde iterek kolaylıkla takılır. Girişleri ve bağlantıları aynı.
Yine de senin için bir video linki ekleyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocamda bunun 500 GB halleri pahalı olur mu?

Geri
Yukarı