kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Eylül 2018 #1 Bilgisayar için harici soğutma fanını çıkarttım. Sonra tavana kancayla koydum orada kenarda raf vardı oraya Powerbank koydum kablosunu taktım püfür püfür ediyor fotoğraf çekemiyorum kameram bozuk Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2018
Bilgisayar için harici soğutma fanını çıkarttım. Sonra tavana kancayla koydum orada kenarda raf vardı oraya Powerbank koydum kablosunu taktım püfür püfür ediyor fotoğraf çekemiyorum kameram bozuk
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2018 #2 Dizüstü mü masaüstü mü? Şimdi, harici fan dediğinize göre dizüstü olması lazım.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Eylül 2018 #3 Firehorse MK II dedi: Dizüstü mü masaüstü mü? Şimdi, harici fan dediğinize göre dizüstü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet dizüstü laptop fanı ile serinlemeye çalışıyorum
Firehorse MK II dedi: Dizüstü mü masaüstü mü? Şimdi, harici fan dediğinize göre dizüstü olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet dizüstü laptop fanı ile serinlemeye çalışıyorum