Bilgisayar Sony mikrofonu görmüyor

FoxinTheBox

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Benim PC kulak üstü Sony kulaklığım ya da herhangi bir Mic özelliği olan kulaklığın mikrofonunu görmüyor.
Windows ses ayalarında sadece PC kendi hoparlör ve mikrofonu görünüyor.
Kulaklık takılıyken ses kulaklıkta ama o ayarlarda yine seçenekte kulaklık yok ilginç bir şekilde.
Bazıları bunu Realtek kontrol panelinden yapıyor ama bende yok.
Ben onu kurdum ama yine görünmediği için sildim.

İlk fotoğraf ses ayarlarında kulaklık takılıyken seçeneklerde çıkmıyor.
İkinci fotoğraf donanımlar.
Son not donanım kimlikleri:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282&SUBSYS_10250775&REV_1000.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282&SUBSYS_10250775.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 50
  • resim_2021-01-12_220627.png
    resim_2021-01-12_220627.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 50
Sağ alt taraftan hoparlör kısmına sağ tıklayınız ses efekti daha eski bir Windows kullanıyor iseniz denetim masasından ses' e tıklayınız. Kayıt yazan yere tıklayın boş bir yere sağ tıklayın Devre dışı ve Bağlantısı kesilmiş cihazları aktif ediniz. Muhtemelen devre dışı bırakılmıştır. Görüyorsanız sağ tıklayarak etkinleştirin Varsayılan iletişim ve varsayılan aygıtı seçiniz.

Sağ alt taraftan hoparlör kısmına sağ tıklayınız ses efekti daha eski bir Windows kullanıyor iseniz denetim masasından Ses'e tıklayınız. Kayıt yazan yere tıklayın boş bir yere sağ tıklayın devre dışı ve bağlantısı kesilmiş cihazları aktif ediniz. Muhtemelen devre dışı bırakılmıştır. Görüyorsanız sağ tıklayarak etkinleştirin varsayılan iletişim ve varsayılan aygıtı seçiniz.

Yok aga ikisi de seçili.
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri
:(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı