Bilgisayar şu an mı alınmalı yoksa yazın sonunda mı?

167

Hectopat
Arkadaşlar ben bilgisayar almayı düşünüyorum bu yaz tatilinin sonunda, sizce şimdi taksitli bir şekilde mi almalıyım yoksa tatilin sonunda mı, fiyatlar artar mı?

3-4 gündür MediaMarkt'a gidiyorum. Arka arkaya 2 kez zam gelen bilgisayarlar vardı. Bence bir an önce almak en mantıklısı.

Türkiye'de yaşayıp fiyatlar artar mı diye soru sorman garip. Bugün bu saatte ne görüyorsan o fiyattayken almalısın, çünkü değil ertesi gün 1 saat sonrası için değişmeyeceğinin garantisi yok.

Arkadaşlar ben bilgisayar almayı düşünüyorum bu yaz tatilinin sonunda, sizce şimdi taksitli bir şekilde mi almalıyım yoksa tatilin sonunda mı, fiyatlar artar mı?
Paran varsa şimdi yoksa ileri para biriktirsen artık dolar 30 40 tl olduğunda paran yetişirse.

Seçim öncesi 70K'ya topladığım sistem şuan 76K o yüzden keşke dememek için imkan varsa alınmalı.

İfadeler: YFK
Enflasyon bu kadar yüksek bir ülkede para biriktirmek yerine para harcanmalıdır. En erken ne zaman alabiliyorsan o zaman al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…