Bilgisayar Sürekli Kendini Resetliyor

gorkemonl

Hectopat
Olayımız yeni PSU aldıktan sonra format atıp Win10 kurmamızla başladı. Birkaç gün sıkıntısız çalışan sistem oyunlara giriş aşamasında reset atarak tekrar açılmaya başladı fakat bu sıkıntı birkaç seferden sonra BIOS ekranını geçer geçmez resetleme döngüsüne girdi. Power, ekran kartı, RAM yerleri gibi değişiklikler ve BIOS güncellemesi yeni Windows kurulumu herhangi bir değişiklik yaratmadı.
Akla gelebilecek her şey denendi fakat hiçbir olumlu yanıt yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayımız yeni PSU aldıktan sonra format atıp Win10 kurmamızla başladı. Birkaç gün sıkıntısız çalışan sistem oyunlara giriş aşamasında reset atarak tekrar açılmaya başladı fakat bu sıkıntı birkaç seferden sonra BIOS ekranını geçer geçmez resetleme döngüsüne girdi. Power, ekran kartı, RAM yerleri gibi değişiklikler ve BIOS güncellemesi yeni Windows kurulumu herhangi bir değişiklik yaratmadı.
Akla gelebilecek her şey denendi fakat hiçbir olumlu yanıt yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Sistem bilgisi alabilirsek daha iyi olur.

Kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum.
İntel İ5 7600K
Asus Z170 Anakart
16GB RAM
Sapphire RX580 8GB Nitro OC+ Ekran Kartı
Xigmatek 600W PSU
Sistemimin özellikleri bunlar. Bir süreliğine sorunum ortadan kalktı zorla da olsa format attım çünkü format atarken de kapanıyordu. AHCI modunu açtım halloldu ama şuan tekrar aynı sorun başladı. Değerler de ekteki gibidir. @recepbaltaş

Dosya Ekleri

• 6a92e7c9-3099-4260-8989-7feab4791872.jpg
    6a92e7c9-3099-4260-8989-7feab4791872.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 64
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı