Bilgisayar Takıldı ve tekrar açamıyorum

268227

Kilopat
Sadece Spotify üzerinden şarkı dinliyordum arkaplanda başka hiçbir uygulama açık değildi. başta müzik aynı bozuk bir plak gibi takılmaya başladı internetten dolayı takıldığını düşündüm birkaç saniye sonra aynı bozuk cd'de videonun takılması gibi görüntüm bozulmaya başladı müzik tamamen takıldı ekranda pembe mor pikseller takılı kaldı sonra bilgisayarı resetledim şuan çalışıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor ve monitör uykuya geçiyor. Ramleri kontrol ettim sorun yok,kasadan yanık kokusu falan da gelmiyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor ekran kartı öldü desem o zaman ses neden takıldı, yardımcı olabilir misiniz ?

Sadece Spotify üzerinden şarkı dinliyordum arkaplanda başka hiçbir uygulama açık değildi. Başta müzik aynı bozuk bir plak gibi takılmaya başladı internetten dolayı takıldığını düşündüm birkaç saniye sonra aynı bozuk CD'de videonun takılması gibi görüntüm bozulmaya başladı müzik tamamen takıldı ekranda pembe mor pikseller takılı kaldı sonra bilgisayarı resetledim şu an çalışıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor ve monitör uykuya geçiyor. RAM'leri kontrol ettim sorun yok, kasadan yanık kokusu falan da gelmiyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor ekran kartı öldü desem o zaman ses neden takıldı, yardımcı olabilir misiniz?

Hocam ekranla ilgili Driver'ları kaldırıp tekrar yüklemeni öneririm

Dosya Ekleri

• IMG_20200414_164724.jpg
    IMG_20200414_164724.jpg
    765,6 KB · Görüntüleme: 45
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı