Bilgisayar takılıyor ve düşük performans veriyor

Netzwerke

Decapat
Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
139
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım ara ara takılıyor ve oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. SSD olmasına rağmen niye böyle oluyor anlamadım.
 
Bilgisayarım ara ara takılıyor ve oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. SSD olmasına rağmen niye böyle oluyor anlamadım.
Bi' kaç ay önce yine bu forumda konu açmışsınız işlemcinizin ve ekran kartınızın uyumuyla ilgili bir çok kişi çok darboğaz olacağını en fazla rx 570 kaldırabileceğini söylemiş o sistemin :D. Keşke dinleseydiniz forumdakileri.
Hangi ekran kartı hangi işlemci???
Arkadaşın profilinde yazıyor.
 
İşlemcim ekran kartını tam olmasa da güzel besliyor. Önceki ekran kartımda da bu sorun vardı sanırım. Drop yemiyorum oyunlarda da ama tam beslemediğinin farkındayım.
Güç kaynağı marka ve modeliniz nedir? Ayrıca o işlemciniz ekran kartınıza darboğaz yapar. SSD Sağlık testine sokar mısınız? Ayrıca temiz bir Windows 10 kurulum iyi gelir. MSI Afterburner ile de oyun içi değerleri paylaşır mısınız?
Anlamadığım şey oyunda değil Windows'ta yapıyor bunu. Bazen oyun açarken falan yapıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
İşlemcim ekran kartını tam olmasa da güzel besliyor. Önceki ekran kartımda da bu sorun vardı sanırım o yüzden soruyorum zaten. Drop yemiyorum oyunlarda da ama tam beslemediğinin farkındayım.
Sorun da darboğaz olması zaten. O işlemci o ekran kartını nasıl güzel besliyor anlayamadım ama neyse :D.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı