Bilgisayar tehlikesiz ve gizli bir şekilde nasıl bozulabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elindeki bilgisayarı satarsa, aileside para desteği çıkarsa yeni bir PC alabilir, doğru söyleyerek. Birde ailesine, bilgisayar eski yeni tür şeyleri kaldırmıyor, yazılım, yüksek sistem isteyen programlar vs. için almalarınıda isteyebilir.

İnanma. Kendi başının çaresine baksın. Almamalarının bir nedeni vardır elbet.
Hocam yok ya. Bu aileler hep aynıdır. Bizim durumumuz geçen sene daha iyiydi. Aileme bilgisayar diye yalvardım, yakardım hiç bir zaman almadılar.

Hem de ihtiyacım vardı. Öğrenci olduğumdan mı almıyorlar bilmiyorum ama geçen sene ihtiyacımız olmayan bir sürü şey aldık.

bence parçasını çıkarsın ailesi yeni pc almaya karar verince laptopu götürme bahanesiyle parçayı takıp ihtiyacı olan birine versin

Burada Dark Knight'ın yorumu 10 numara olmuş.

Örneğin ben Half-Life 1 crossfirede 30 FPS alıyorum.

Ben de şu çok eski Half-Life ya da CS 1.6 falan en en düşük ayarda ancak açabiliyorum ve GMA ekran kartı var SM 3'ü bile doğru düzgün desteklemiyor ve açtığı eski oyun sayısı hemen hemen hiç bildiğin öyle kartı görüntü vermesi için çıkarmışlar yani oyun vb açmak imkansız. :D Önceki kartım GeForce 6200'dü onda bile çoğu şeyi açabiliyordum hatta CoD MW 3'ün son bölümüne kadar gelmiştim ama bu GMA ile Half-Life 2 bile açılmıyor. :D

Neyse format atarken fişi çekmeyi deneyin. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı