Bilgisayar temizlik sonrası görüntü vermiyor

Yok çalıştırma önce elektriği al güç tuşundan basılı tut biraz PSU kablosu takılı değil iken.

Ondan sonra hepsini takıp deneyeceğiz.

Yok çalıştırma önce elektriği al güç tuşundan basılı tut biraz PSU kablosu takılı değil iken.

Ondan sonra hepsini takıp deneyeceğiz.
1dk basılı tutun

Bir daha basılı tutun mi?

Dosya Ekleri

• 16640960821144550272141749174756.jpg
    270,3 KB · Görüntüleme: 45
Şu an tüm kapasitörlerdeki enerjiyi aldık BIOS sıfırlandı yüksek ihtimal tekrardan tak her şeyi dene bakalım bir.

Arıza ışığı yanıyor mu tekrar bak.

Şu an tüm kapasitörlerdeki enerjiyi aldık BIOS sıfırlandı yüksek ihtimal tekrardan tak her şeyi dene bakalım bir.

Tamam her şeyi takip kabloları takip denicem

Taktım ve kabloları takip çalıştırıyorum okey mi

Dosya Ekleri

• 16640964881281531971321082533999.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 16640964998968287720729846814998.jpg
    201,9 KB · Görüntüleme: 39
Dram değil mi yine tam okunmuyor.

Çok basit bir sorun aslında sadece birkaç kez uygulama gerekebilir dediğim gibi ben size şöyle video içeriği sunayım daha rahat anlarsınız ben yine buradan sorularınıza cevap vereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekran kartı tam takmamisim şimdi 0 dan takcam

Bilgisayarın güç kablosunu çıkar. Ram i temizle soket kısmına da hava tut toz olabilir. Daha sonra bios pilini çıkar 5 dk bekle, ram ve pili takip güç kablosunu tekrar tak.

Bilgisayarın güç kablosunu çıkar. Ram i temizle soket kısmına da hava tut toz olabilir. Daha sonra bios pilini çıkar 5 dk bekle, ram ve pili takip güç kablosunu tekrar tak.
Deniyorum 5 dk donicem

Hocam gene gelmedi 2 sefer bir de kabloyu degistirim

Yine monitör kendini uyku moduna aldı

@MagicinofMars yine ekran kartı işlemci donuyo monitör uyku moduna geciyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…