3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 25 Eylül 2022 #51 Swien dedi: Hiç duzelmese ne yapabiliriz O turuncu ışık mi Genişletmek için tıkla... Güvendigin bir Tamirciye verebilirsin.
Swien dedi: Hiç duzelmese ne yapabiliriz O turuncu ışık mi Genişletmek için tıkla... Güvendigin bir Tamirciye verebilirsin.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #52 Eğer o ışık diyosaniz o eskidende yaniyodu
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #53 Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum yakın bir bilgisayarcı çabucak çözer en kötü ihtimal şudur RAM gerçekten sorunlu dur ama sanmıyorum. Onlar arıza ışığıdır yanmaması gerekiyor ama.
Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum yakın bir bilgisayarcı çabucak çözer en kötü ihtimal şudur RAM gerçekten sorunlu dur ama sanmıyorum. Onlar arıza ışığıdır yanmaması gerekiyor ama.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #54 MagicinofMars dedi: Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum yakın bir bilgisayarcı çabucak çözer en kötü ihtimal şudur RAM gerçekten sorunlu dur ama sanmıyorum. Onlar arıza ışığıdır yanmaması gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Her kullandığında yanıyordu ki o ışık hep ama dikkatimi çekerdi PC çalıştığı için kafaya takmadım
MagicinofMars dedi: Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum yakın bir bilgisayarcı çabucak çözer en kötü ihtimal şudur RAM gerçekten sorunlu dur ama sanmıyorum. Onlar arıza ışığıdır yanmaması gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Her kullandığında yanıyordu ki o ışık hep ama dikkatimi çekerdi PC çalıştığı için kafaya takmadım
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.846 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Eylül 2022 #55 Swien dedi: Her kullandığında yanıyordu ki o ışık hep ama dikkatimi çekerdi PC çalıştığı için kafaya takmadım Genişletmek için tıkla... Hocam alın bir silgi ramin pinlerini keseleyin bildiğiniz. Bende öyle düzelmişti ram arızası. Bende pc açılıyordu çünkü çift ram vardı.
Swien dedi: Her kullandığında yanıyordu ki o ışık hep ama dikkatimi çekerdi PC çalıştığı için kafaya takmadım Genişletmek için tıkla... Hocam alın bir silgi ramin pinlerini keseleyin bildiğiniz. Bende öyle düzelmişti ram arızası. Bende pc açılıyordu çünkü çift ram vardı.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #56 @MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam the Prodigy dedi: Hocam alın bir silgi ramin pinlerini keseleyin bildiğiniz. Bende öyle düzelmişti ram arızası. Bende pc açılıyordu çünkü çift ram vardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorum gene ekrana hiç görüntü gitmiyor
@MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam the Prodigy dedi: Hocam alın bir silgi ramin pinlerini keseleyin bildiğiniz. Bende öyle düzelmişti ram arızası. Bende pc açılıyordu çünkü çift ram vardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorum gene ekrana hiç görüntü gitmiyor
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.846 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Eylül 2022 #57 Swien dedi: @MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam Genişletmek için tıkla... Çöpe atmak yerine silgiyle pinlerini kazıyın. Swien dedi: @MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam Nasıl yapıyorum gene ekrana hiç görüntü gitmiyor Genişletmek için tıkla... Tıık diye ses gelmesi lazım rami takınca
Swien dedi: @MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam Genişletmek için tıkla... Çöpe atmak yerine silgiyle pinlerini kazıyın. Swien dedi: @MagicinofMars olmuyor hocam olmuyor 6 da olmasa çöpe atcam Nasıl yapıyorum gene ekrana hiç görüntü gitmiyor Genişletmek için tıkla... Tıık diye ses gelmesi lazım rami takınca
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #58 the Prodigy dedi: Çöpe atmak yerine silgiyle pinlerini kazıyın. Tıık diye ses gelmesi lazım rami takınca Genişletmek için tıkla... Hocam ramleri siyah Faber silgi var sıkıntı olur mu
the Prodigy dedi: Çöpe atmak yerine silgiyle pinlerini kazıyın. Tıık diye ses gelmesi lazım rami takınca Genişletmek için tıkla... Hocam ramleri siyah Faber silgi var sıkıntı olur mu
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.846 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Eylül 2022 #59 Swien dedi: Hocam ramleri siyah Faber silgi var sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... faber castell açık mavi silgi - Google Shopping ben bununla yapmıştım olmaz. Yaptıktan sonra üstüne üfleyip tozlarını temizleyin
Swien dedi: Hocam ramleri siyah Faber silgi var sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... faber castell açık mavi silgi - Google Shopping ben bununla yapmıştım olmaz. Yaptıktan sonra üstüne üfleyip tozlarını temizleyin
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #60 the Prodigy dedi: faber castell açık mavi silgi - Google Shopping ben bununla yapmıştım olmaz. Yaptıktan sonra üstüne üfleyip tozlarını temizleyin Genişletmek için tıkla... Ondan alıyım bakkaldan Dizinde görüntü gelmiyor muydu
the Prodigy dedi: faber castell açık mavi silgi - Google Shopping ben bununla yapmıştım olmaz. Yaptıktan sonra üstüne üfleyip tozlarını temizleyin Genişletmek için tıkla... Ondan alıyım bakkaldan Dizinde görüntü gelmiyor muydu