Bilgisayar Toplama Kararsızlığı

Aldığın ekran kartını niye iade ediyorsun? Kararsızsan almasaydın. Sistemini söyle kaç Watt gerektiğini söyleyelim. Aldıysan iade etme güç kaynağını.

HDMI to VGA ile kullanmam gerekiyor oda tam randımanlı çalışmıyor, sistemimde ekran kartı olmadığından güç tüketimi düşük.
Aldığın ekran kartını niye iade ediyorsun? Kararsızsan almasaydın. Sistemini söyle kaç Watt gerektiğini söyleyelim. Aldıysan iade etme güç kaynağını.

Exper 19 inç

İade ettim arkadaşlar sizi bilgilendiririm, ekran kartı n11 üzerinden, güç kaynağını Yukko'dan aldım.
bence ekran kartı alıyorsan monitörüne uygun bir ekran kartı almalısın örnek veriyorum 1050 ti aldın 19 inç bir monitör ile kullanmazsın en az 1920*1080 full hd bir monitörün olması gerekir ki ekran kartı aldığın belli olsun. ondan verim alabilmek için.

bence ekran kartı alıyorsan monitörüne uygun bir ekran kartı almalısın örnek veriyorum 1050 ti aldın 19 inç bir monitör ile kullanmazsın en az 1920*1080 full hd bir monitörün olması gerekir ki ekran kartı aldığın belli olsun. ondan verim alabilmek için.
Haklısınız aceleme geldi, tamamen benim hatam. Sistem toplamak yerine 2. el Xbox One S almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı