Bilgisayar toplamak için parça önerisi

Anakartı atayım mı çekip telefondan çekcem bilgisayara nasıl atılacagını bilmiyorum da

Ben bursada oturuyor

Tamam ben bir sisteme detaylı bakayım size yazarım yardımınız için çok teşekkürler

Bazı oyunlarda yapabilir ama zararı olmaz. Daha düşük bir ekran kartı seçersen GPU ağırlıklı oyunlarda da daha düşük FPS alırsın.

6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız.

6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız.
Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım.

Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım.
saolun iyi akşamlar <3

benim anakarta kesin uyar değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…