I ilkerx016 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #21 ilkerx016 dedi: Anakartı atayım mı çekip telefondan çekcem bilgisayara nasıl atılacagını bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Ben bursada oturuyor A1peren dedi: SSD için sormuştum gerek kalmadı. HDD olarak bu daha uygun bunu da alabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-seagate-desktop-st1000dm003-sata-3.0-7200-rpm-3.5-1-tb-harddisk-1193232665/detay Genişletmek için tıkla... Tamam ben bir sisteme detaylı bakayım size yazarım yardımınız için çok teşekkürler
ilkerx016 dedi: Anakartı atayım mı çekip telefondan çekcem bilgisayara nasıl atılacagını bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Ben bursada oturuyor A1peren dedi: SSD için sormuştum gerek kalmadı. HDD olarak bu daha uygun bunu da alabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-seagate-desktop-st1000dm003-sata-3.0-7200-rpm-3.5-1-tb-harddisk-1193232665/detay Genişletmek için tıkla... Tamam ben bir sisteme detaylı bakayım size yazarım yardımınız için çok teşekkürler
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir 2 Eylül 2024 #22 ilkerx016 dedi: Ben bursada oturuyor Tamam ben bir sisteme detaylı bakayım size yazarım yardımınız için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sürekli online olmuyorum ama illaki dönerim mesajınıza. En geç yarın yani bir şey olmazsa.
ilkerx016 dedi: Ben bursada oturuyor Tamam ben bir sisteme detaylı bakayım size yazarım yardımınız için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sürekli online olmuyorum ama illaki dönerim mesajınıza. En geç yarın yani bir şey olmazsa.
I ilkerx016 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #23 A1peren dedi: Rica ederim. Sürekli online olmuyorum ama illaki dönerim mesajınıza. En geç yarın yani bir şey olmazsa. Genişletmek için tıkla... darboğaz yok değilmi sistemi böyle topladığımızda?
A1peren dedi: Rica ederim. Sürekli online olmuyorum ama illaki dönerim mesajınıza. En geç yarın yani bir şey olmazsa. Genişletmek için tıkla... darboğaz yok değilmi sistemi böyle topladığımızda?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir 2 Eylül 2024 #24 ilkerx016 dedi: Darboğaz yok değil mi sistemi böyle topladığımızda? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda yapabilir ama zararı olmaz. Daha düşük bir ekran kartı seçersen GPU ağırlıklı oyunlarda da daha düşük FPS alırsın.
ilkerx016 dedi: Darboğaz yok değil mi sistemi böyle topladığımızda? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda yapabilir ama zararı olmaz. Daha düşük bir ekran kartı seçersen GPU ağırlıklı oyunlarda da daha düşük FPS alırsın.
I ilkerx016 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #25 A1peren dedi: Bazı oyunlarda yapabilir ama zararı olmaz. Daha düşük bir ekran kartı seçersen GPU ağırlıklı oyunlarda da daha düşük FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... 6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız.
A1peren dedi: Bazı oyunlarda yapabilir ama zararı olmaz. Daha düşük bir ekran kartı seçersen GPU ağırlıklı oyunlarda da daha düşük FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... 6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir 2 Eylül 2024 #26 ilkerx016 dedi: 6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız. Genişletmek için tıkla... Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım.
ilkerx016 dedi: 6000LIRAya çok güzel sistem toplamıssınız teşekkürler ama ben bunları erken alamıyacagım bizim tarla var satılınca hemen alırız. Genişletmek için tıkla... Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım.
I ilkerx016 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #27 A1peren dedi: Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım. Genişletmek için tıkla... saolun iyi akşamlar <3 A1peren dedi: Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım. Genişletmek için tıkla... benim anakarta kesin uyar değilmi
A1peren dedi: Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım. Genişletmek için tıkla... saolun iyi akşamlar <3 A1peren dedi: Elinize para geçene kadar ikinci el ürünler satılabilir. Eğer tıkladığınızda ilan yayında değil uyarısı alırsanız dönüş yapın yeni bir ilan atayım. Genişletmek için tıkla... benim anakarta kesin uyar değilmi
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir 2 Eylül 2024 #28 ilkerx016 dedi: saolun iyi akşamlar <3 benim anakarta kesin uyar değilmi Genişletmek için tıkla... Evet uyar. Size de iyi akşamlar.
ilkerx016 dedi: saolun iyi akşamlar <3 benim anakarta kesin uyar değilmi Genişletmek için tıkla... Evet uyar. Size de iyi akşamlar.