IX. Corleone
Hectopat
9 yıldır rezil bir laptop kullanıyorum 9 yıl sonra ilk defa bilgisayar alacağım ama sevinemiyorum. Oyun oynamayı çok seven birisiyim, hatta PC alırsam diye bir sürü oyun da almıştım ama 2025'te YKS'ye gireceğim için oyun yüzü görmüyorum ve şu an heyecanlanamıyorum, hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Ha bir de bilgisayarım kötüyken çok sevdiğim bir arkadaş grubum vardı onlarla adam gibi birkaç oyun dışında bir şey oynayamazdık, benimle dalga geçerlerdi
tabii şu an konuşmuyorum hiçbiriyle. Acaba aktif olarak oyun oynayabileceğim bir arkadaşım olmadığı için ve sınava çalıştığım için mi bu kadar mutsuzum anlamadım hiç bunu yaşayan oldu mu?
Hani kendimi eksik hissediyorum, sabahlara kadar oyun oynayamayacağım ya da heyecanımı paylasabileceğim bir oyun arkadaşım yok. Zira eskiden olsa o arkadaşlarıma biraz da olsa hava atardım, onlar az hava atmadılar
Hani kendimi eksik hissediyorum, sabahlara kadar oyun oynayamayacağım ya da heyecanımı paylasabileceğim bir oyun arkadaşım yok. Zira eskiden olsa o arkadaşlarıma biraz da olsa hava atardım, onlar az hava atmadılar