K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 28 Ocak 2021 #11 bilgisayarmanyagi31 dedi: Ben hiç yapmadım daha önce. Adamın hiç değilse göz aşinalığı vardır. Genişletmek için tıkla... Google'dan yorumlarına bakabilirsiniz. Yapmak kolay ama yapamam diyorsanız gideceğiniz yerin yorumlarına bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bilgisayarmanyagi31 dedi: Ben hiç yapmadım daha önce. Adamın hiç değilse göz aşinalığı vardır. Genişletmek için tıkla... Google'dan yorumlarına bakabilirsiniz. Yapmak kolay ama yapamam diyorsanız gideceğiniz yerin yorumlarına bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bilgisayarmanyagi31 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #12 kqqk13 dedi: Google'dan yorumlarına bakabilirsiniz. Yapmak kolay ama yapamam diyorsanız gideceğiniz yerin yorumlarına bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Beraber toplayacağız. O biliyordur büyük ihtimalle fakat benim izlediğim videolardan bir şeyi de yapmazsa uyaracağım. Kendim tek başıma toplamamdansa biraz bilen biriyle toplamanın daha mantıklı olacağını düşündüm.
kqqk13 dedi: Google'dan yorumlarına bakabilirsiniz. Yapmak kolay ama yapamam diyorsanız gideceğiniz yerin yorumlarına bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Beraber toplayacağız. O biliyordur büyük ihtimalle fakat benim izlediğim videolardan bir şeyi de yapmazsa uyaracağım. Kendim tek başıma toplamamdansa biraz bilen biriyle toplamanın daha mantıklı olacağını düşündüm.