Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Aslında bu emülatörün ve oyunun ne kadar hızlı geliştiğini gösterir. Bir kaç ay önce açmayan oyun, şimdi 30-45 FPS oynanabiliyor.
Hocam zaten oyun o zamanlar düzelmişti. Böyle bakıyordum herkes 50-55 FPS'lere kadar falan çıkıyordu güzel sistemler ile. Ne kadar uğraşsam bile en fazla oyunun dil seçme bölümüne kadar gelebilmeyi başardım.

Çözülmedi fakat şu an çözülmesinin bir anlamı yok. Ekim ayının sonlarında PS4 Slim cihaz aldım.

@Darth.Vader @Traviss Bickle
Tekrar teşekkür ederim. Oyunu başarıyla açtım. "Compiling shaders" kısmı bana uzun geldi.
Joel olduğunu düşündüğüm bir adam Tommy diye biriyle konuştu. Yanında sarışın bir kız vardı. Kız uyuyunca adam kızı kucakladı. Sonra "compiling shaders" oldu ve oyun sanırsam orada dondu. Kapatıp açarak tekrar gireceğim. Umarım bu olay bana problem çıkartmaz.

Klavye ve Mouse ile oynamayı denediniz mi? PS3'te TLOU'yu bitirmiştim ve kol ile aim almak işkence gibiydi. TLOU2'deki gibi auto aim yok.
TLOU2 auto aim olayını ilk defa sizden duydum hocam. Kendimi durduk yere zorlamışım Zorlanmama rağmen çok keyif aldım tabii, orası ayrı.

Mavi tişörtlü eleman Joel. Kırmızı gömlekli adam Tommy, Joel'un kardeşi. Sarışın kız da Joel'un kızı, Sarah.

Bazen donabiliyor. Bende bir kere aynı yer 4 kere dondu. Patch ayarlarını yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…