Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Tüm ayarlardan emin olun, ardından tekrar deneyin. BSoD Gaming YouTube kanalının sahibi ile konuştum, SPU'larla ilgili böyle bir şey olduğunu söyledi.

TLOU2'de bir nevi eğlence katıyor fakat rekabetçi oyunlarda "aim assist"i açmasını öneririm herkese, bazen işkenceye dönüyor.
Online oyunları bilgisayardan oynamayı tercih edeceğim için sıkıntı olmaz o konuda. Fakat Uncharted olsun, TLOU olsun bu tür oyunlarda zorlanmak şahsen hoşuma gider, gidiyor da.

Online oyunları bilgisayardan oynamayı tercih edeceğim için sıkıntı olmaz o konuda.
Şu an ben de öyleyim, fakat PC'mi edinmeden önce o işkenceye katlandım online oyunlarda.
Fakat Uncharted olsun, TLOU olsun bu tür oyunlarda zorlanmak şahsen hoşuma gider, gidiyor da.
Dual Sense, PS4'ü desteklemediği için güzel bir çözüm aslında. Umarım ileride bir destek gelir

Korsana girmiyor mu? Çünkü parayla satılan bir ürünün oyunlarını (PlayStation3) bu program sayesinde oynayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…