Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

@Mehmet Yay
Hocam; bahsettiğiniz ayar, Manage > Game Patches kısmında. Benim attığım ayarlar dışında açılabilecek birkaç ayar daha var. Örnek olarak "Disable Bloom" ve "Speedboost" verilebilir. İlk ayar, bazı sahnelerde aşırı yüksek parlaklığı önlüyor. FPS düşüşüne neden olduğu söylenmişti, doğruluğu hakkında bilgim yok. İkinci ayar ise, notlar kısmında şöyle özetlenmiş:

@Chloe Price
O sahneye gelmeden önce, herhangi bir FPS düşüşü veya normal olmayan bir şey yaşıyor musunuz?

Yaşamıyorum hocam. Her zamanki FPS değerlerini alıyorum. Oraya kadar ne yaşadı isem orada da o. Frame limit kapatıp sınırsız yapmayı denedim. İşe yaramadı.

Hocam spoiler olmasa bile attıklarınızı sürprizbozana yazar mısınız ne olur ne olmaz?

Yaşamıyorum hocam. Her zamanki FPS değerlerini alıyorum. Oraya kadar ne yaşadı isem orada da o. Frame limit kapatıp sınırsız yapmayı denedim. İşe yaramadı.
Karışık bir durum hocam. Daha önce hiç karşılaşmadım açıkçası.

Manage > Game Patches ayarlarından "Speedboost" ayarını açıp dener misiniz?

Bende de oluyordu, 4 kere denedim düzeldi. Tekrar deneyin. SPU ile ilgili sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…