Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Açmanız yüksek ihtimalle iyi olacaktır. Direk gelmenizi söyledi çünkü.

@Chloe Price
Help kısmına "@satan" yazıp sorununuzu belirtirseniz, sizinle ilgilencektir hocam. Kendisi RPCS3'ün testerlarından.
Çok yardımcı oldu sağ olsun. Ben RPCS3'ün içindeki "JAVA bilmem ne Handling" şeyini true yapmıştım. Meğerse TLoU dosyalarına uygulamam gerekiyormuş. Çok teşekkür ettim kendisine. Donma olmadı ve sahneyi geçtim.
Size de teşekkür ederim. @İrfan B @nevrloss TV @Mehmet Yay

Hocam, aslında benim hatam. Benim direk oyun ayarından söylemem gerekirdi. Şu anlık sadece TLoU oynadığım için, aynı ayarı genel ayardan da yapmıştım. Anladığım kadarıyla diğer oyunlarda açık olması sorun çıkarabiliyor.

Rehberi bu saatten sonra uygulayıp takılma sorunu yaşayanlar için söylüyorum:

Oyuna sağ tıklıyoruz.

"Open Custom Config Folder" diyoruz.

"PPU LLVM Java Mode Handling: true" ayarını bu kısımdan yapıyoruz.

Genel RPCS3 ayarından yapıp, sorun yaşamayanlar devam edebilir. Dikkat edilmesi gereken şey, başka bir oyun için kapatılması gerekebilir.

Bir ekleme daha var:

Ayrıca, Manage > Game Patches ayarlarından, "Speedboost" ayarı açık kullanılabilir. Performans arttıran bir ayar. Eğer o ayarı açtıktan sonra bir sorun yaşanırsa, geri kapatılabilir.

Hocam burada denilen yukaridaki gibi Firmware kuralım kısmı indirdikten sonra mı günceli? Bir de çözünürlüğü 1080p yapsam performans çok fark eder mi?
Edit: R5 3600 ile FPS yerlerde sürünüyor 720p.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…