Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Bir sorum daha olacak, oyunu bizim kendimiz bir yerden mi indirmemiz gerek yoksa rehberin içinde var mı? Pek anlayamadım.
Oyunu ya kendiniz bir yerden korsan bir şekilde indirceksiniz ya da kendi .pkg dosyanızı oluşturacaksınız. Forumda bildiğiniz gibi korsana destek verilmiyor. Dolayısıyla, link veremem.

Oyunu ya kendiniz bir yerden korsan bir şekilde indirceksiniz ya da kendi .pkg dosyanızı oluşturacaksınız. Forumda bildiğiniz gibi korsana destek verilmiyor. Dolayısıyla, link veremem.
.pkg dosyamı kendim olusturmayı rehberde gösterdiniz mi yoksa onu da kendim mi olusturacağım?

Epey uğraşılmış güzel bir rehber olmuş ama maalesef çoğu senaryoda oyun oynanabilir olmuyor. Çok yüksek ekran kartları gerektirmesi yanı sıra, kontroller de rezalet oluyor. Şartları uygun bulan insanlar için güzel bir fırsat yine de.

Hocam, RPCS3 ekran kartıyla neredeyse ilgilenmiyor. Tamamen işlemci odaklı. Ek olarak RPCS3 işlemcilerimizi de adam gibi kullanamıyor. 3600, 3600X gibi işlemcilerle oynayanlar var.

Kontroller rezalet değil. Gösterdiğim ayarlarla gayet rahat oynuyorum. Alışması süresi zordu biraz, alışınca basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…