Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Bir yerde takıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Videoları izledim. Jeneratörü çalıştırıp ardından da giriş kartı bir şey bulmam gerektiğini gördüm. Takırdayan'a benzeyen ama olmayan bazı canavarlar olduğunu farkettim. Odalar karışık. Fenerimin ışığı ise az. Kullanılan kolu sallamak gerekiyormuş şarj etmek için. Klavye kullandığımdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Klavyeyi sallamayı denedim. Otel lobisi diye bir yerdeyim. Asansör düştüğünden ötürü çıkış yolu bulmam gerek.

O bölümü geçtim. Önce jeneratörün yanına gidin ve onu çalıştırın. Ardından beklemeden yukarı çıkıp sola dönün, bu kısımda savaşmanız bence en mantıklısı. Takırdayana benzeyen yaratıklar ve bir tane şişkin ile savaşacaksınız. Şişkinin geldiği iki yer var. İlki jeneratörün tam karşısındaki kapı, ikincisi yukarı çıktığımızda sağda kalan koridor. Nereden geleceğini anlayın ve şişkin gelir gelmez varsa molotof ve bomba atın. Ardından, giriş kartını bulup kapıya gidin. Bu kısımda, iki tane üçgen çıkacak. İlk üçgen kapının koluna zorlar, ikincisi ise kartı okutur. Ben bu bölümde dalgınlıkla, elimde kart varken kapıyı zorlamıştım. Sonradan anladım.

Şişkin ile savaşmaya gerek yok. İlk kart alıp jeneratörü çalıştırıyoruz. Sonra çıkış kapısına gidiyoruz. Orada bir şişkin var. Şişkin ve savaşmadan hemen kapıyı açıyoruz. Kapıyı açarken şişkin saldırmıyor.

Merhaba.
1050 TI ile 10 FPS altı değerler alıyorum, dediğiniz şeyleri yapmama rağmen. Sorun ne olabilir sizce?

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-12_110321.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…