Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

İrfan arkadaşımıza gerçekten çok teşekkür ederim. Kendisi 6-7 saattir benim oyun ile alakalı olan sorunumu çözmek için uğraştı. Çözdük 6-7 saat sonunda. Rehberinizide çok beğendim ellerinize sağlık.

Öncelikle merhabalar irfan kardeş dediğin her şeyi eksiksiz yaptım, 2 not defter olayını yapmama rağmen oyunun başlarında Tommy'nin sarahı aradağı sahnede oyun donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

@TheCaddy

Bu bilgisayar > Oyunu kurduğunuz kısım > RPCS3 > config.yml PPU LLVM Java Mode Handling: true ayarını," PPU LLVM Java Mode Handling: false" şeklinde değiştirip tekrar deneyin.

Oyuna sağ tık > Open Custom Config Configuration > Config dosyası > PPU LLVM Java Mode Handling: false --> PPU LLVM Java Mode Handling: true şeklinde yaptığımız ayar true olarak kalsın.

Olmazsa "Manage" kısmından "Game Patches" kısmının ekran görüntüsünü alın ve buraya atın.

Denedim onu da olmadı kafayı sıyırmak üzereyim şuan. Sistem özelliklerim rtx2060 r5 3600 16ram

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    182,5 KB · Görüntüleme: 38
Oynamaya değer mi peki?
Aynı işlemciyle oynayıp zevk alanlar var, sizin beklentiniz doğrultusunda değişir.

Disable Pause in Dev Menu ayarını açın. Bu sorunu çözmez ama FPS arttırır.

Sorun için, Configuration kısmından CPU, GPU, Advanced ve Emulator ayarlarınızı atın. O kısımlarda yanlışlık var mı bir bakayım.

Bunun dışında, bu sorun genel olarak PPU LLVM Java Mode Handling ayarı ile ilgili. Dediğim şeyi tekrar kontol edin. Oyuna sağ tıklayarak açtığınız dosyada true olacak; bu bilgisayar > RPCS3'den girdiğimiz kısım ise false olacak.

Dediklerimi yaptıktan sonra Firmware kurarak oyuna girip deneyin. Olmazsa tekrar yazın ve dediğim ayarların atın.

Dediklerinizi yaptım hala sorun çözülmedi.
Önceden menüye kadar geliyordu şimdi açılmadan dondu.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    170,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    177,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    198 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    179,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    178,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…