Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Sizden bu kısmın ayarlarını istememiştim ama bu kısımda da iki hata var. Anti-Aliasing ayarını Disabled yapın. SPU Block Size ayarında varsa Mega seçeneğini seçin.

Benim istediğim ayarlar, RPCS3'ün Configutarion ayarları, siz TLoU için özel ayarları atmışsınız. İstediğim ayar "Manage" kısmının solunda bulunuyor.

Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    166,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    176 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (13).png
    186,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (14).png
    183 KB · Görüntüleme: 39
@TheCaddy

RPCS3'ün Configuration ayarlarından şunları düzeltin;

• CPU > Enable Thread Scheduler ayarını kapatın.
  • CPU > SPU Block Size ayarını varsa Mega yapın.
  • GPU > Anti-Aliasing ayarını disabled yapın.
  • GPU > Resolution Scale Threshold ayarını 16x16'dan 1x1'e çekin.

Oyuna sağ tıklayarak geldiğimiz Configuration ayarlarında şunları düzeltin;
  • CPU > SPU Block Size ayarını varsa Mega yapın.
  • GPU > Anti-Aliasing ayarını disabled yapın.
  • GPU > Resolution Scale Threshold ayarını 16x16'dan 1x1'e çekin.
  • Driver Wake-Up Delay ayarını 200'e çekin.

Yanlış yaptığınız ayarlar çok kritik. Bu dediklerimi eksiksiz bir şekilde yapın. Önce "Apply" sonra "Save" seçeneğine tıklayın. Ardından RPCS3'yi kapatın. Tekrar açın, firmware kurun ve oyuna girin.

Bu korsana girer mi?

Oyunu satın almışan ve emülatöre aktarıp oynuyorsan sıkıntı yok. Fakat oyunu korsan olarak başka yerden indirmişseniz girer. Burada oynadığın oyunun orjinalliği önemlidir. Yanlışım var ise düzeltirler ben böyle biliyorum.

Dediklerinizi harfiyen uyguladım hala çözülmedi. Galiba boşuna indirdim

Dediklerinizi harfiyen uyguladım hala çözülmedi. Galiba boşuna indirdim
Bu saatten sonrası beni aşıyor. Attığım Discord adresine gelin.

Burada, sorununuzu belirtirseniz RPCS3'nin geliştiricileri ve testerları size yardım edecektir.

Küçük bi' ihtimal indirdiğiniz sitede sıkıntı olabilir.

Güzel, daha çok duygu karmaşası yaşayacaksınız hocam. Bu arada teknik bir sıkıntı, görüntü bozulması vb. bir şey var mı?

Güzel, daha çok duygu karmaşası yaşayacaksınız hocam. Bu arada teknik bir sıkıntı, görüntü bozulması vb. bir şey var mı?
Bazen kaplamalar geç yükleniyor. Bazı sahnelerde. Görüntü bozulması çok olmuyor. Oyunu uzun saatler sonunda bitirebilecekmişim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…