Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

@Traviss Bickle
Şu an "üniversite" diye bir yerdeyim. Saınırım oyunu bitirmeme az kaldı. Umarım bundan sonra takırdayanlar ile karşılaşmam.
Çok az kalmadı, daha çok şey var. En sevdiğim bölümler gelecek, en çarpıcı olaylarla karşılaşacaksınız birazdan.

Bu arada, sizce Joel ve Ellie'nin tartışmasında kim haklıydı? Joel, Tommy'e bırakmak istemişti, bence Ellie'nin kızmak için haklı bir sebebi var.

Oyunun en güzel yeri yani sonuna yaklaşıyorsunuz
Ellie haklıydı. Joel'in"Yollarımızı ayıracağız" demesine kızdım ben. Tommy, ateş böceklerini yıllardır görmemesine rağmen nerede olduklarını biliyor. Acaba Ellie'yi ateş böceklerine götürmek doğru mu diye düşünüyorum ben. Pek iyi davranmayacaklarmış gibi bir his var içimde.

Joel'un sahnenin en duygusal yerinde "You're right. You're not my daughter, and I sure as hell ain't your dad. And we are going are separate ways." demesi duyguları ne kadar önemsemediğini gösteriyor. Fakat Ellie'nin gözünden bakınca, bağ kurduğu herkes ölüyor. Sonra Joel ile bağ kuruyor ve Joel da onu bırakmak istiyor. Haliyle çok üzülüyor, katlanamıyor buna ve kaçıyor. Joel ise bu kaçma olayından ve o tartışmadan bayağı etkileniyor. Böylece o sahne ile ikisi de birbirine çok sıkı bağlanmış oluyor. Aslında baba kız ilişkisi, ironik bir şekilde Joel'un "You're not my daughter, and I sure as hell ain't your dad." demesiyle başlıyor.

Niye bunları yazdığımı bilmiyorum.

O silah çok güçlü hocam, bu arada sanırım bir yerde o silahla Ellie'yi öldürebiliyoruz. Oyun bugda kalıyor. Ayrıca çivi bombasıyla Bill'i de öldürebiliyorduk, aynı şekilde bugda kalıyor. Bence ona dikkat edin.

@Traviss Bickle
An itibariyle kış mevsimindeyim. Ellie ile geyik avlamaya çalışıyorum.
Joel'e demir saplandığında oyunda fail olduğunuzu düşündünüz mü? Ben öyle sanmıştım. Hatta neden böyle oldu ki her şeyi doğru yaptım demiştim.

Joel'e demir saplandığında oyunda fail olduğunuzu düşündünüz mü? Ben öyle sanmıştım. Hatta neden böyle oldu ki her şeyi doğru yaptım demiştim.
İlk başta ne olduğunu anlayamadım. Joel ölecek diye düşündüm. Saldıranların kim olduğunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…