Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

O sahne ve Ellie'nin öfkesi beni bitirdi hocam...
Artık oyunun son kısmındayım. Binaya saldıran adamların kim olduğunu son kısımda öğrenecek miyim hocam?
Hocam, tam olarak hangi bina?

O pedofilinin neresini seviyorsun bir türlü anlamış değilim. Ben kendisinden nefret ediyorum.
Konuşması ve birkaç şeyi hariç haraketleri çok karizmatik.

Sistem özellikleri : Zotac GTX 1660

Ben 5500 XT 8 GB ile mesajı aldım hiç bulaşmıyorum.
Ekran kartının önemi yok ki. Örneğin, RPCS3'ün Discord sunucusunda bir tester var, ortalama bir ekran kartı vardı, yanına 5900X takmıştı. RPCS3 için önemli olan CPU yani.

Stabil olarak en az 3600 ile oynayan gördüm. Daha düşüğünü hiç görmedim.

Ellie ve Joel'in ateş böceklerini araştırdıkları yer. Üniversite.
Tam anlamadım, sanırım Joel'un yaralandığı yer. Eğer orasıysa, oraya saldıranlar David'in adamları diye biliyorum.

Paylaşamam, korsana giriyor. Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim fakat henüz test etmedim. Bugün test ederim. Siz beni Discord'dan ekleyin, bu gece ya da yarın link atarım.

Forumda özel mesaj yok diye biliyorum.
BCES01584 sürümünün DLC'si lazım bana bulabilirim derseniz iletişime geçelim.

Ben de arayıştayım zaten. Discord'dan ekleyin beni. Bulursam atarım.

Bir efsanenin daha sonu geldi. En az birkaç hafta o boşluk duygusu gitmeyecek.
8 dosyayı birleştirmiştik oyunun dosyalarını ortaya çıkarırken hani hocam? Orada "DLC unlocker" diye bir dosya vardı.
Üstten 2. dosyayı masaüstüne attığımız zaman, oyunun gerçek dosyaları ortaya çıkıyor. En üstteki ise az önce bahsettiğim dosya. Size yardımcı olabileceği düşüncesi ile belirtmek istedim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…