Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Selamlar. Ryzen 5 1600 AF, GTX 1650Super ve 8 GB Ram ile The Last of Us ve Uncharted serisinde nasıl FPS değerleri alabilirim?
Sana da selamlar. The Last of Us ve Uncharted 3'ü oynayamazsın. Uncharted 1 ve 2'yi oynarsın. Senin işlemcin 8400'den iyi, ona düşün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle saatin geç olmasına rağmen hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler ben yanıtınızı geç gördüm kusura bakmayın. The Last of Us veya Uncharted 3 oynamak için ne gibi iyileştirmeler lazım öncelikli olarak RAM mi yoksa işlemci mi çünkü daha önceki yazılarda CPU'nun en önemli olduğunu söylemiştiniz.
Videoyu izledim ve gördüğüm sonuç pek iç açıcı değil Uncharted 3 ve TLOU'da oyun içi 10-15 FPS olurken Uncharted 1-2 oyunlarda da savaş anında 15-25 FPS ara sahnelerde 30-60 FPS ve çok nadir kapalı alanlarda 30-40 FPS alabildiğimi gördüm. Bu emülatör daha gelişebilir mi ve sizce yakın zamanda daha iyi FPS'ler alabilir miyim çünkü 20 FPS gerçekten çok kötü oyunun grafik kalitesinin aşırı iyi olmamasına rağmen.

Öncelikle saatin geç olmasına rağmen hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler ben yanıtınızı geç gördüm kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam.

Bu emülatör daha gelişebilir mi ve sizce yakın zamanda daha iyi FPS'ler alabilir miyim çünkü 20 FPS gerçekten çok kötü oyunun grafik kalitesinin aşırı iyi olmamasına rağmen.
Emulator her zaman gelişiyor. Ama bu gelişmeler her zaman bu iki oyun için olmuyor. Ayrıca her seferinde yüksek FPS artışı da sağlamıyor.

The Last of Us veya Uncharted 3 oynamak için ne gibi iyileştirmeler lazım? Öncelikli olarak RAM mi yoksa işlemci mi çünkü daha önceki yazılarda CPU'nun en önemli olduğunu söylemiştiniz
3600 civarı bir işlemciyle oynayabilirsin. Şunu da bilmen lazım, 3600 ile TLoU ve UC 3 oynarken bile bazen 20 FPS göreceksin. Zira bu oyunlar şu an "Ingame" halinde. UC 1 ve 2 de "Ingame" halinde ama 3600 ile onları rahatça oynarsın. Mevcut işlemcinle, "Playable" olan oyunları güzelce oynayabilirsin.

Playable oyunlara baktım ancak baktığım kadarıyla beni fazla içine çeken oyun olmadı PS exclusive ve playable oyun öneriniz var mı?

Evet, oynarsınız. Tabii, sabit 60 FPS beklemeyin. Emulator bu. Bazı yerlerde 50 FPS göreceksiniz, bazı yerlerde 30 FPS bazen ise 20 FPS. Ortalama olarak 30-40 arası alırsınız. PS3'te 25-30 FPS alıyorduk bu arada.

Rehberdeki tüm adımları uygulayın. Açılış menüsünde kalırsanız, "Oyuna sağ tık > Open Custom Config Configuration > Config dosyası > PPU LLVM Java Mode Handling: false --> PPU LLVM Java Mode Handling: true" yapın.

Ardından "Bu bilgisayar > RPCS3 > config.yml > PPU LLVM Java Mode Handling: true --> PPU LLVM Java Mode Handling: false" yapın. Böyle bir sıkıntı olmaz ise, yapmanıza gerek yok.

Başka herhangi bir sıkıntı olursa buraya yazın, yardımcı olmaya çalışayım.

Son olarak, link için rehberin sonlarında belirttiğim Discord ya da Gmail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…