Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

@marshall matherss
Tesekkurler oncelikle.

Laptop'u aldiginda islemcinin sicaklik degerlerine dikkat ederek oynamalisin, sikinti cikabilir. Kontrollu bir sekilde oynarsan sorun olmaz ama. (Ingilizce klavyenin kotu yanlari, yok gibi davran)

R5 3600 ile 30 FPS civarı Anti Aliasing açık oynuyorum ben. Rahat oynarsınız. Bazı sahnelerde 15 FPS görürsünüz ama.
Ek olarak bazi sahnelerde 40-45 de gorur diye umuyorum. Sinematikler zaten 60 FPS. Kapali alanlarda cok tatmin edici degerler alabiliyoruz.

Oyunun basi en cok zorlayan yer. O atmosfer efsane ama ya.

@marshall matherss
Teşekkürler oncelikle.

Laptop'u aldiginda islemcinin sicaklik degerlerine dikkat ederek oynamalisin, sikinti cikabilir. Kontrollu bir sekilde oynarsan sorun olmaz ama. (İngilizce klavyenin kotu yanlari, yok gibi davran)

Ben 70 derece oynuyorum sıkıntı çıkar mı?
Darboğaz oluyor bu arada.

Bende bunu yapacak ne sabır var ne akıl var :/

Bende bunu yapacak ne sabır var ne akıl var. :/
Akil olmasina gerek yok zaten, cok basitce anlattim. Siz de kendinize boyle dediginize gore ortalama ustu bir zekaya sahipsiniz. Sistem yeterliyse yapilamayacak bir sey yok. Sorun ciksa da yardim olurum.

Sabir konusunda bir sey diyemem.

Akil olmasina gerek yok zaten, cok basitce anlattim. Siz de kendinize boyle dediginize gore ortalama ustu bir zekaya sahipsiniz. Sistem yeterliyse yapilamayacak bir şey yok. Sorun ciksa da yardim olurum.

Sabir konusunda bir şey diyemem.

Bir de sistem yok papa bile müslüman olur üstüne sünnet olur üstüne 10 vakit namaz kılar ama benim sistem bu oyunu açmaz.

R5 3600 ile 30 FPS civarı Anti Aliasing açık oynuyorum ben. Rahat oynarsınız. Bazı sahnelerde 15 FPS görürsünüz ama.
Olsun o kadar, emulator sonuçta .
10400F ile 20 FPS oynuyorum.
Sizde 25 FPS alırsınız yaklaşık.
Stabil olsun da hocam gerisi
Sürekli gözüm sıcaklıkta olur hocam. Sağolasınız elinize sağlık.

Oyunun başlarında FPS düşük ama ileride artıyor ve 20 FPS ile gayet güzel zevk alabiliyorum.
Zaten PS3 de 26 FPS civarı oynatıyor. Akıcılık ve FPS'i karıştırmamak lazım. Yukarıda bangır bangır FPS: 28 yazdığında tadın kaçar ama onu kapasan oyun akıyor dersin.

Bir de PS3 emulatoru olunca bu, dediğimin doğruluk oranı katlanıyor.

Uzun lafın kısası, denemekte fayda var @marshall matherss.

Tamamdır hocam sağolun sistem gelince deneyeceğim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…