Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

R9 5950X 16 Çekirdekli 32 İzleki bir işlemci. 40 FPS ve üstü oynatır. Kısacası çok güçlü.

Normalde ücretli olan bir yazılımı ücretsiz bir şekilde firmanın yasal ve teknik desteği olmadığı halde kullanmak Korsandır!
Normalde ücretli olan bir yazılımı ücretsiz bir şekilde firmanın yasal ve teknik desteği olmadığı halde kullanmak Korsandır!
Gülücük atmak yerine cevap verseniz daha hoş olur bu bildiğiniz ikiyüzlülük işinize gelince korsan gelmeyince değil!

@Traviss Bickle adına yazıyorum.

Ortada normalde ucretli olan bir yazilim yok. RPCS3 tamamen ucretsiz ve yasaldir. Korsana giren sey oyunu internetten indirmektir. Insanlar oyunun dosyalarini bir PS3'den dump ediyor.

Steam'deki RDR2'yi korsan indirirsen, korsan olur. Steam'den alip indirirsen yasal olur. Ayni sekilde PS3'teki The Last of Us'i satin alip dump edersen yasal olur, internetten indirirsen korsan olur. Ayni sey.

Bu konuyu size laf anlatmak ya da korsan olmadigini kanitlamak icin acmadim. Bu yazimi, oyunun nasil oynanacagini insanlara gostermek ve elimden geldigi kadar teknik destek saglamak icin yazdim. Buna ragmen defalarca korsan olmadigini acikladim, lutfen daha fazla konumu kirletmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…