Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Korsana destek vermiyoruz diye bağıran Technopat moderatörleri Hackintosh ve bu tarz konularda bayağı esnekler Biraz ikiyüzlülük olmuyor mu?
Korsana başvursak bile doların 8 tl olduğu bir zamanda esnek davranılması gerekir bence.

@Traviss Bickle adina yaziyorum, o 1 ay ban yedi. AV aciksa AV'yi kapatip deneyin. Olmazsa sag tiklayarak yeni sekmede acmayi deneyin, o da olmazsa RPCS3 DC'sine gelin ve! Fw yazin. Ardindan bayraga tiklayin ve indirin.
Sağ yıklayıp yeni sekmede açınca oldu. Şimdi .pkg dosyalarını indireceğim. İnternetten indirdim demiş ama link koymamış. Ben de o kadar sayfa gezdim düzgün sağlam bir link bulamadım.

Sağ yıklayıp yeni sekmede açınca oldu. Şimdi .pkg dosyalarını indireceğim. İnternetten indirdim demiş ama link koymamış. Ben de o kadar sayfa gezdim düzgün sağlam bir link bulamadım.
Link nasıl koyacaktı? İletişim adresini vermiş kendisi. Link koyup ban yemek istemiyor. Eğer link istiyorsanız belirttiği adreslerden biriyle kendisiyle iletişime geçeceksiniz.

i7 10870h 8 core 16 thread, Rtx 2060 6 GB OC, 32 GB 3200MHz Ram ve SSD'de akıcı oynanır mı? Kaç FPS olur sizce ortalama?
Laptop işlemcisi olduğu için normale göre daha düşük olacaktır. Buna karşın 30 FPS diyebilirim. Ama sabit değil. TLOU "Ingame" olduğu için bazı sahnelerde düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…