Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

Hocam elimde 1650 var oyun aşırı kasıyor.

Hocam elimde 1650 var oyun aşırı kasıyor.
Elinde 1650 olmasi, hicbir sey ifade etmiyor, islemci onemli. Kaldi ki, 1650 guclu bir ekran karti bile degil.

Once "asiri kasiyor'u tanimla, sonra Islemcini soyle, ben de durumun normal olup olmadigini soyleyeyim. Ek olarak, normal sartlarda 1650'ye takacagin islemci (10100F, 3100 vb.) ile puruzsuz bir performans alamayacagini bilmen lazimdi.

Peki 4x MSAA ayarlarda olup GTA 5'de en yüksek ayarlarda 84 FPS almam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@c
Emulator kullanmakla PC için çıkan bir oyunu oynamakta aynı performansı alacağını zannetmek, yazık .

Biri CELL mimarili PS3 oyunu, üstelik PC portu bile yok. Emülatör üstünden oynuyorsun. Diğeri PC oyunu. Bir zahmet daha iyi performans versin.
E peki diğer oyunlarda niye kasma yoktu ? Grafiklerde aşırı fazla fark yok bu uygulama ile 3 4 oyun oynadım ve hiç kasma yaşamadım.Bazıları 60 FPS sabit bazıları 30 idi.Çünkü sabitti.Lütfen boş eleştiri yapmayın,rica ediyorum.

TLOU "Ingame" durumunda olduğundan olabilir mi? GoW 2005 oynamaya kalksan 60 FPS oynarsın mesela. TLOU'nun daha 60 FPS patch'i bile yok.

TLOU "Ingame" durumunda olduğundan olabilir mi? GoW 2005 oynamaya kalksan 60 FPS oynarsın mesela. TLOU'nun daha 60 FPS Patch'i bile yok.

E bende optimize olmamış diyorum. Uncharted'de kasma yoktu mesela. Örnek God of War 3 PC'ye çıksa bile patates bilgisayarda açar, çünkü oyun grafikleri aman aman değil. Ama aşırı FPS düşüşleri oluyor. Bu ne demek, oyun daha optimize olmamış.

Çünkü TLOU hala emülatör ile stabil bir şekilde oynanabilecek bir oyun değil. Emülatörde işler biraz farklı. Çok iyi grafikli bir oyunun stabil bir şekilde çalışabilir iken pek iyi grafikleri olmayan oyunların ise kasarak oynama durumu olabiliyor.
Bu siteden hangi oyunun stabil bir şekilde oynanıp oynanmayacağına bakabilirsiniz. TLOU "ingame" statüsünde şu an. Yani stabil bir deneyim alman çok zor sistemin çok iyi değilse.

E ben onu anlatıyorum zaten ?
Emulator kullanmakla PC için çıkan bir oyunu oynamakta aynı performansı alacağını zannetmek, yazık .

PC oyunu diye söyleyip. İlk başta konsollara çıkıp, sonra PC'ye gelen oyunu demişsiniz. Fakat şunu denedim, GTA 5 RPCS 3 emulatorde bile çok rahat oynanıyor.Bu arada konsollara önem veren firmaya PC için çıkan oyun demek bir gariplik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…