Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

.pkg dosyasını nereden bulabilirim?

@Traviss Bickle İrfan bey merhaba, Rehberdeki her şeyi harfi harfine kusursuz bir şekilde aynen yaptım oyun çalışıyor ama biraz oynadıktan sonra donuyor kapatıp tekrar başlatıyorum birazcık daha oynadıktan sonra yine donuyor anlayacağınız sürekli kısır döngüye giriyor ne yapmam lazım? Last of us çok özel bir oyun. Oynamak için yanıp tutuşuyorum diyebilirim aslında güzel de bir sistemim var ancak neden böyle yaptığını anlamış değilim. Lütfen yardımcı olup bi el atın. İletişim için discord adresimi şöyle bırakayım : furkngzl#4285

PS oyunları 2022 yılında daha fazla PC'ye gelecek kardeşim. RTX 3070 kartım iyi 2K oynamak daha zevk vereceği için beklemedeyim.
Doğru diyorsun reis çıksın parası neyse verir yine oynarız. Ama Tlou çok farklı bir mevzu olunca insan haliyle sabredemiyor işte. Hatta gidip sırf ilk oyun için ps3 alacaktım letgodan
@Darth.Vader üstad irfan beye ulaşamadım en az sen de onun kadar tecrübeli duruyorsun şu benim soruna bir el atsan hayrına

Doğru diyorsun reis çıksın parası neyse verir yine oynarız. Ama TLOU çok farklı bir mevzu olunca insan haliyle sabredemiyor işte. Hatta gidip sırf ilk oyun için PS3 alacaktım letgodan

1 2 tane özel oyun için 100TL'de olsa PS almaya değmez benim şahsi düşüncem. PC'de bir sürü oyun havuzu var fakat PS oyunları kısıtlı özel oyunları yapmaları yıllar sürebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…