Rehber Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?

1 2 tane özel oyun için 100TL'de olsa PS almaya değmez benim şahsi düşüncem. PC'de bir sürü oyun havuzu var fakat PS oyunları kısıtlı özel oyunları yapmaları yıllar sürebiliyor.

Last of Us diye bir oyunu hiç bilmeyip tanımamış olsam inanın ki bende sizinle aynı kanaâtde olurdum.

Configrasyon ayarlarından GPU > Resolution Scale Threshold ayarını 16x16'dan 1x1'e ve Driver Wake-Up Delay ayarını 200'e çekince oyun düzeldi. Benimle aynı sorunu yaşayanlar bu ayarları denemeli. Şu an için sorunusuz bir şekilde oynuyorum ve son derece tatmin edici.

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Super R3 3100 ile oynayabilir miyim 60 FPS?

Aylar önce geldiğimde yeni gelen yamalarla ortalama sistemlerde de oynanabileceği konuşuluyordu acaba şu an i3 10100 ve GTX 1650 sistem ile stabil 30 FPS alabilir miyim?

Aylar önce geldiğimde yeni gelen yamalarla ortalama sistemlerde de oynanabileceği konuşuluyordu acaba şu an i3 10100 ve GTX 1650 sistem ile stabil 30 FPS alabilir miyim?

Maalesef hocam 30 FPS değerleri alabilmek için bile minimum 6 çekirdekli bir işlemci gerekli. Ekran kartının çok bir önemi yok tamamen işlemci odaklı çalışan bir emülatör. İleride işlemci yükseltmesine giderseniz aklınızda bulunsun.

Tamamdır, bu dönemde zor ama yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Ryzen 5 3600, RTX 2060, 16 GB RAM 30 FPS altına düşmeyecek şekilde oynatır mı hocam?

Ryzen 5 3600, RTX 2060, 16 GB RAM 30 FPS altına düşmeyecek şekilde oynatır mı hocam?

Hocam oynatır ancak biraz fazla drop yersiniz. Aynı işlemciye sahip olan arkadaşıma kurmuştum oynayıp bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…