Bilgisayar ufak bir temas edince kapanıyor

musty724

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayara temas edince kapanıyor. Mesela benim kasanın altında çekmece vardır, onu biraz hızlı kapatınca bilgisayar kapanıp yeniden başlıyor. Geçenlerde kapandı açılmadı, kasayı açmak zorunda kaldık. 8x8 16 GB RAM kullanıyorum, RAM'ın bir tanesini çıkartınca PC o gün açıldı. Galiba RAM'da sıkıntı var diye düşünüyorum. Şu an iki RAM'i de kullanıyorum ama dediğim gibi temas edince kapanıyor bilgisayar ve yeniden başlıyor.

Bu bende de oluyordu. Muhtemelen güç kablosundan oluşan bir durum. Güç kablosunu kontrol ediniz.

Pili bitik durumda bir laptopum vardı sadece güç kablosu bağlı iken çalışıyordu kablo hareket değil titreşir ise bile kapanıyordu detaylı baktığımda kablonun bir noktasında ezilme vardı güç kablosunu kontrol edin varsa başka bir güç kablosu ile deneyin.

Bu bende de oluyordu. Muhtemelen güç kablosundan oluşan bir durum. Güç kablosunu kontrol ediniz.

Önceden kontrol ettim bir sorun yoktu tekrar kontrol ederim.

Ama güç kablosunda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü kapandığı gün PC çalışıyordu sadece DisplayPort hatası veriyordu ekran gelmiyordu yani.

Elektrik akımı düzgün gelmediği zaman diğer donanımlarda hata olabiliyor mesela bende olduğu zaman bilgisayar açılışta %80 RAM kullanıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…