MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Eylül 2014 #11 Silinen üye dedi: Ben Windows 7 Ultimate 64bit kullanıyorum. Tam olarak öğrenmek istediğim bilgisayar uyku modunda iken işlemci, ekran kartı, ram, anakart vesair parçalarda bir yorulma yıpranma söz konusu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Uyku modunda yorulma veya zarar görme gibi bir durum yok. Böyle bir şey mümkün değil. Cevap verilmesine rağmen neden ısrarla sorduğunuzu anlamış değilim. Okuduğunuzu anlamakta sorun yaşadığınızı düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Ben Windows 7 Ultimate 64bit kullanıyorum. Tam olarak öğrenmek istediğim bilgisayar uyku modunda iken işlemci, ekran kartı, ram, anakart vesair parçalarda bir yorulma yıpranma söz konusu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Uyku modunda yorulma veya zarar görme gibi bir durum yok. Böyle bir şey mümkün değil. Cevap verilmesine rağmen neden ısrarla sorduğunuzu anlamış değilim. Okuduğunuzu anlamakta sorun yaşadığınızı düşünüyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Eylül 2014 #12 Herhangi bir sorun olmaz. Eğer zarar veren bir mod olsaydı üreticiler kullanmazdı.