Bilgisayar uyku modundan sonra oturum açma istemesi normal mi?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar bilgisayar 15 dakika hareketsiz kalınca uyku moduna alıyordu fakat bunu biraz uzun tuttum bilgisayar resmen kapanmış hiçbir fan çalışmıyor ve görseldeki resimde üstteki mavi ışık yanıp sönüyordu bende tekrar bilgisayar açma tuşuna bastım ve oturum açma ekranı geldi. Biraz korktum daha önce başıma gelmediği için, normal bir şey mi?

Dosya Ekleri

• 4ECBF8C2-F94C-4BA4-A69C-4E2E1B82F61C.jpeg
    4ECBF8C2-F94C-4BA4-A69C-4E2E1B82F61C.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyku modunda fan vesaire çalışmaz zaten. Uyandığında parola istemesini de ayarlardan değiştirebilirsin.

Arkadaşlar bilgisayar 15 dakika hareketsiz kalınca uyku moduna alıyordu fakat bunu biraz uzun tuttum bilgisayar resmen kapanmış hiçbir fan çalışmıyor ve görseldeki resimde üstteki mavi ışık yanıp sönüyordu bende tekrar bilgisayar açma tuşuna bastım ve oturum açma ekranı geldi. Biraz korktum daha önce başıma gelmediği için, normal bir şey mi?
Diskleri kapamış ve kalan verileri RAM'e atmış ya da Diske yazmış geçici olarak, yani bildiğimiz adı ile uyku ya da hibernation.
Normal.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı