Bilgisayar Valorant oynarken bir anda kapanıyor

dionysos2

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar Valorant oynarken bir anda kapanıyor ben elimle açmazsam açılmıyor. sorunun ekran kartından oldugunu düşünüyorum ama GPU-Z deen anlamıyorum pek yardım edebilir msiniz acaba, ekran kaartı BIOS'u mu güncel değil?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    291,1 KB · Görüntüleme: 64

Hocam 4.dakikada sistem kapandı. Yanık kokusu geldi. Şu an PC calısıyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Diğer ekran kartında da ekranın ortasında bir cizgi cıkıyor. Cizginin içindeki renkler bir garip oluyor. İkisi de arızalı mı sizce?

Hocam4.dakikada sistem kapandı yanık kokusu geldi şu an PC calısıyor ekrana görüntü gelmiyor diğer ekran kartındada ekranın otasında bir cizgi cıkıyor cizginin içindeki renkler bir garip oluyor ikisi de arızalı mı sizce.

Ekran kartına da dokundum. Ates gibi cok sıcaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam4.dakikada sistem kapandı yanık kokusu geldi şu an PC calısıyor ekrana görüntü gelmiyor diğer ekran kartındada ekranın otasında bir cizgi cıkıyor cizginin içindeki renkler bir garip oluyor ikisi de arızalı mı sizce.

Ekran kartında dokundum ates gibi cok sıcaktı.

Ekran kartını tamirciye götür pedi macunu degistirsin bir daha test etsin normalde 10dakikadan sonra ısınmaya başlar fanlar çalışmıyor mu?

Ekran kartını tamirciye götür pedi macunu degistirsin bir daha test etsin normalde 10dakikadan sonra ısınmaya başlar fanlar çalışmıyor mu?

Fan calısıyor ama bu şu anki ekran kartı tek fan Pulse ITX modeli. RX 570'in diğer ekran kartı yapılırsa onu kullanmayı düşünüyorum. Zaten o 2 GB ama bundan ciğerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımı hiç yapılmadı ise macun ped değişmeli fanlar da temizlenmeli. Tamirci baksın. Öyle derdini kontrolü yapsın. Normal şartlarda sen yaparsın da bozuk mu değil mi bilemiyoruz.

Anladım bana vakit ayırıp yardımcı oldugun için twşekkür ederim hayrılı geceler gecen güzel olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı