Çözüldü Bilgisayar video izlerken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efe karahanlıı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro m1

iPhone 15
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkteki sorunu yaşıyorum, sorunu nedenini çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Görev yöneticisinde ekstra yüksek çalışan herhangi bir şey yok, bu drop girdiğinde işlemcide anlık yükselme oluşuyor. Forumlarda biraz dolaştım fakat stuttering -Micro stutter gibi sorunlar değil sanırım. (not: Cihazda yeni SSD değişimi yapıldı ve Windows 10'a geri geçtim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Video izlerken ekran donuyor monitörü aç kapa yapınca anca düzeliyor. Sebebini bulabildiniz mi?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Video izlerken ekran donuyor monitörü aç kapa yapınca anca düzeliyor. Sebebini bulabildiniz mi?

Emin olmamakla birlikte tahmin ettiğim çözüm yöntemim SSD veya SSD portundaki sıkıntıları gidermek ben bu sorunu yaşarken bilgisayarda darboğaz durumu yaşanıyordu cihazın arka kapağını açıp SSD'imi diğer porta taktım(2 port vardı diğeri boştaydı tek SSD kullanıyordum) sorun çözülmüştü sizde tamamen farklı bir sorun da olabilir ama ben böyle saçma bir şekilde çözdüm temassızlık olabiliyor bazen.

Emin olmamakla birlikte tahmin ettiğim çözüm yöntemim SSD veya SSD portundaki sıkıntıları gidermek ben bu sorunu yaşarken bilgisayarda darboğaz durumu yaşanıyordu cihazın arka kapağını açıp SSD'imi diğer porta taktım(2 port vardı diğeri boştaydı tek SSD kullanıyordum) sorun çözülmüştü sizde tamamen farklı bir sorun da olabilir ama ben böyle saçma bir şekilde çözdüm temassızlık olabiliyor bazen.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı