Bilgisayar VPN'e bağlanmıyor

Levent Keçebaş

Hectopat
Daha fazla  
Modeme reset attım, PC'de ağı sıfırladım ama hala VPN'e bağlanamıyorum önceden düzgündü neden böyle oldu bilmiyorum. Ne yapmalıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben benzer bir sorun yaşıyorum. Galiba Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcıları tehlikeli bulduğu kişilerin ya da herkesin VPN hizmetini engelledi. Eğer telefonun mobil verisini kullanarak deneme imkanınız varsa VPN hizmetini test etmek için deneyebilirsiniz. Ben sabit internet üzerinden çözümünü hala bulamadım. Eskiden aynı VPN'i sorunsuz kullanıyordum.

Hocam ben benzer bir sorun yaşıyorum. Galiba Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcıları tehlikeli bulduğu kişilerin ya da herkesin VPN hizmetini engelledi. Eğer telefonun mobil verisini kullanarak deneme imkanınız varsa VPN hizmetini test etmek için deneyebilirsiniz. Ben sabit internet üzerinden çözümünü hala bulamadım. Eskiden aynı VPN'i sorunsuz kullanıyordum.

telefonda aynı internet üzerinden bağlanabiliyorum.
Eklenti olarak mı yoksa kurarak mi yaptınız?
Hostpot vpn windows mağazadan indirmiştim.
Telefondan bağlanabiliyorum ama pcde olmuyor daha öncede böyle olmuştu sonra geri düzelmişti neden bilmiyorum arada bir oluyor windowsdan ağı sıfırlasam düzelirmi yapmıştım zaten ama bidahamı denemeliyim. Kablonet kullanıyorum.

Sağ üst köşede eklenti simgesi var. Oradan tıklayıp orada var mı yok mu diye kontrol edin. Varsa raptiye ikonuna dokunun ve sabitlensin. Arkasından onun üstüne tıklayıp Connect yazısına tıklayın.
biliyorum fakat hiçbir vpn çalışmıyor pcde
Sağ üst köşede eklenti simgesi var. Oradan tıklayıp orada var mı yok mu diye kontrol edin. Varsa raptiye ikonuna dokunun ve sabitlensin. Arkasından onun üstüne tıklayıp Connect yazısına tıklayın.
ilginç bir şekilde bu sefer oldu daha öncekinde olmamıştı çalışıyor şuan teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı