- Katılım
- 27 Ocak 2019
- Mesajlar
- 7.576
- Çözümler
- 83
Alındıktan sonra format atıldımı atılmadıysa tüm yazılımların güncel olması lazım.donanımsal olma olasılığı var garanti devam ediyorsa müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz.
Maalesef garantisi bitti. Ayrıca 3 kere format atıldıAlındıktan sonra format atıldımı atılmadıysa tüm yazılımların güncel olması lazım.donanımsal olma olasılığı var garanti devam ediyorsa müşteri hizmetleriyle görüşün.
Maalesef sabah yardımcı olabilirim ancak dediğim gibi masaüstüne erişimim yokKusura bakmayın bu konularda çok bilgisizim. Biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz ?
Olsun ilgilenmeniz yeterli.Maalesef sabah yardımcı olabilirim ancak dediğim gibi masaüstüne erişimim yok.
Olmuyor. Sadece bilgisayarda oluyor ama arada oluyor.başka cihazlarda da wifi gidip gelmesi oluyor mu telefonlarda örneğin.
Açıkçası sadece benim modemimde olmadığından böyle birşeyin ihtimali düşük. Hiçbir internet ağını göremiyor. Ama kontrol ederim.Çünkü modemler ısınınca ya da farklı nedenlerden dolayı kendilerini yeniden başlatabiliyorlar.Bu sorun yaşandığında modemin ışıklarının yanıp yanmadığına bakar mısınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.