Transform Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarın tuşuna basıyorum ve Windows yükleniyor ama şifre girme yerinden sonra mavi ekran. Windows 10 kullanıyorum ve SSD değiştirdim olmadı, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Bilgisayarın tuşuna basıyorum ve Windows yükleniyor ama şifre girme yerinden sonra mavi ekran. Windows 10 kullanıyorum ve SSD değiştirdim olmadı, yardımcı olur musunuz?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #11 Transform dedi: geçen sene Genişletmek için tıkla... Hocam temiz format atın veya @erşanülker464 hocamın dediği gibi Ram MHz'ini 1333 e çekin. Artı 0 Eksi
Transform dedi: geçen sene Genişletmek için tıkla... Hocam temiz format atın veya @erşanülker464 hocamın dediği gibi Ram MHz'ini 1333 e çekin.
KS KS Transform Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 RDJ dedi: Hocam temiz format atın veya @erşanülker464 hocamın dediği gibi RAM MHz'ini 1333'e çekin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam temiz format atın veya @erşanülker464 hocamın dediği gibi RAM MHz'ini 1333'e çekin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #13 Transform dedi: BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Transform dedi: BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı?
KS KS Transform Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #14 RDJ dedi: Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyim formatı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyim formatı.
erşanülker4648 Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #15 Transform dedi: BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorun vardı ben de ayarları hızlıca yapıp çıkıyordum oluyordu Artı 0 Eksi
Transform dedi: BIOS'ta dolanırken kapanıyor PC. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorun vardı ben de ayarları hızlıca yapıp çıkıyordum oluyordu
KS KS Transform Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #16 RDJ dedi: Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı hızlı dönüyor bir de. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam bir daha açın ama format flashınız hazır mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı hızlı dönüyor bir de.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #17 Transform dedi: Deneyim formatı. Genişletmek için tıkla... Usb hazır demi hocam? Transform dedi: İşlemci fanı hızlı dönüyor bir de. Genişletmek için tıkla... Hızlı olun hocam o zaman. erşanülker4648 dedi: Dostum aynı sorun vardı ben de ayarları hızlıca yapıp çıkıyordum oluyordu Genişletmek için tıkla... Hocam haklı işi çabuk yapmaya çalışın. Artı 0 Eksi
Transform dedi: Deneyim formatı. Genişletmek için tıkla... Usb hazır demi hocam? Transform dedi: İşlemci fanı hızlı dönüyor bir de. Genişletmek için tıkla... Hızlı olun hocam o zaman. erşanülker4648 dedi: Dostum aynı sorun vardı ben de ayarları hızlıca yapıp çıkıyordum oluyordu Genişletmek için tıkla... Hocam haklı işi çabuk yapmaya çalışın.