Bilgisayar Windows dosyalarının yerini değiştirme

Tessecraft474

Hectopat
Yer
Mariana Çukuru
Daha fazla  
Meslek
Spy Detector
Yakın zamanda 120GB SSD almayı düşünüyorum. Bu yüzden Windows dosyalarını SSD'ye aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
120 GB SSD sadece Windows 10 dosyaları için yeterlidir. Windows 10 yaklaşık 20-23 GB alan kaplıyor, sürücülerle bu alan 30 GB'ye kadar çıkıyor. Gerisi de sizin kullandığınız programlara kalacak. Ayrıca SSD'ye Windows'u klonlama yerine temiz kurulum yapsanız daha sağlıklı olur. Aşağıdaki videolarla gayet kolay şekilde yapabilirsiniz.

Windows 10 USB'si Hazırlama
Windows 10 Temiz Kurulum

Sistem özelliklerini belirtin ona göre yardımcı olalım. Bazı donanımlar Windows 7 desteklemediği için kurulum esnasında sıkıntı çıkarabilir size. Bilgisayarınızdaki parçalar Windows 7 ile uyumlu ise yukarıdaki video ile aynı mantıkla Windows 7 kurabilirsiniz. Çok fark yok arada...

Ama ben Win7 kullanmayı düşünüyorum.Win7 uygun mudur ?
Dostum eğer windows 10'dan olarak devam etmek isteseydiniz size yardımcı olurdum fakat win 7ye dönmek istiyorsunuz.

Windows 10 için farklı windows 7 farklı sürücüler hardsiskte fazla yer kaplar üstüne diskin kapasitesi az.

Bundan dolayı temiz kurulum yapmanı öneririm

Yıllardır Windows 7 kullanıyorum ve şu ana kadar sıkıntısını görmedim.
Bilgisayarımın parçaları uygun.

Zaten açtığım diğer konuda sistemimi paylaştım.
Bilgisayarımın parçaları uygun.

Zaten açtığım diğer konuda sistemimi paylaştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı