Peynirli yumurta Decapat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 55 28 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yeni bir SSD aldım bilgisayar SSD'yi okumuyor ancak BIOS ayarlarına girince orada SSD'yi tanıyor. Yaklaşık 10 15 kere kapatıp açtım zarar veririm diye korktum eklemedim daha sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? SSD daha bugün geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Arkadaşlar yeni bir SSD aldım bilgisayar SSD'yi okumuyor ancak BIOS ayarlarına girince orada SSD'yi tanıyor. Yaklaşık 10 15 kere kapatıp açtım zarar veririm diye korktum eklemedim daha sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? SSD daha bugün geldi.
KS KS Peynirli yumurta Decapat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 55 28 Ekim 2023 #21 Henss dedi: O dediğiniz kısmı hiç yaşamadım. Siz direkt olarak aracı indirin butonuna mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Yo hayır direk Technopat'taki linkten indirdim Artı 0 Eksi
Henss dedi: O dediğiniz kısmı hiç yaşamadım. Siz direkt olarak aracı indirin butonuna mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Yo hayır direk Technopat'taki linkten indirdim
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.864 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #22 Peynirli yumurta dedi: Yo hayır direk Technopat'taki linkten indirdim Genişletmek için tıkla... İsoda bir sıkıntı olabilir. Ben Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Artı 0 Eksi
Peynirli yumurta dedi: Yo hayır direk Technopat'taki linkten indirdim Genişletmek için tıkla... İsoda bir sıkıntı olabilir. Ben Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim.
KS KS Peynirli yumurta Decapat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 55 28 Ekim 2023 #23 Henss dedi: ISO'da bir sıkıntı olabilir. Ben Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi onu da deniyorum yok olmuyor çıldıracağım ya Cidden çok tuhaf fotoğraf da yükleyemiyorum hata veriyor site Artı 0 Eksi
Henss dedi: ISO'da bir sıkıntı olabilir. Ben Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi onu da deniyorum yok olmuyor çıldıracağım ya Cidden çok tuhaf fotoğraf da yükleyemiyorum hata veriyor site
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.864 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #24 Peynirli yumurta dedi: Hocam şimdi onu da deniyorum yok olmuyor çıldıracağım ya Cidden çok tuhaf fotoğraf da yükleyemiyorum hata veriyor site Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Aklımda bir çözüm var fakat olur mu bilmiyorum. Rufus iso yansıması taranıyor Burada bir çözüm yolu var. Artı 0 Eksi
Peynirli yumurta dedi: Hocam şimdi onu da deniyorum yok olmuyor çıldıracağım ya Cidden çok tuhaf fotoğraf da yükleyemiyorum hata veriyor site Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Aklımda bir çözüm var fakat olur mu bilmiyorum. Rufus iso yansıması taranıyor Burada bir çözüm yolu var.