Bilgisayar yüke binince monitörde pikseller çıkıyor

Zyrow37

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 8 gb 3000 mhz
Ekran kartı
Asus phoenix gtx 1050 ti
Anakart
A320
İşlemci
Ryzen 3 2200g
İyi günler bu konu hakkında son konum olacak. Bilgisayarım yüke binince monitörde pikseller çıkıp kapanıyor ya da yük bindirdiği programı kapatıp masaüstüne atıyor. Sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Birkaç test yaptım ama yalandan çok anlamadığım için. Fotoğraflardan daha iyi anlarsınız. Sizce bilgisayarın işi bitmiş mi?

Bu da var.

Dosya Ekleri

• 17231629125872051182914951442944.jpg
    17231629125872051182914951442944.jpg
    193,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 20240803_203141.jpg
    20240803_203141.jpg
    230,7 KB · Görüntüleme: 30
İyi günler bu konu hakkında son konum olacak. Bilgisayarım yüke binince monitörde pikseller çıkıp kapanıyor ya da yük bindirdiği programı kapatıp masaüstüne atıyor. Sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Birkaç test yaptım ama yalandan çok anlamadığım için. Fotoğraflardan daha iyi anlarsınız. Sizce bilgisayarın işi bitmiş mi?

Bu da var.
Hocam o sayı neydi sayamadımda 😄 32 milyon galiba. Ekran kartınız yanmış gibi görünüyor.(Tahminimce)

Vram in yanmış gibi tam emin değilim. Testi 10 dk yapıp resim atar mısın. Bir de 10 dk içinde sistem kapanacak mı kontrol edin.
Köydeydimde bakamadım. 10 dk devam etmiyor ekran kartına yük bindiren testler. Pc kapanmıyor aslında o pikseller geliyor gidiyor 4-5 dk donmuş gibi oluyor. Sonra masaüstüne geliyor normal bir şekilde çalışıyor. Mavi ekran yediğimde oluyor son olarak birde bi hata vardı tam hatırlamıyorum ama ekran kartınızın sürücüsü yada ekran kartınız tam takılmadığı için uygulamaya kapattık gibi bir hataydı sanırım bu hatayi alıyorum.

Köydeydimde bakamadım. 10 dk devam etmiyor ekran kartına yük bindiren testler. Pc kapanmıyor aslında o pikseller geliyor gidiyor 4-5 dk donmuş gibi oluyor. Sonra masaüstüne geliyor normal bir şekilde çalışıyor. Mavi ekran yediğimde oluyor son olarak birde bi hata vardı tam hatırlamıyorum ama ekran kartınızın sürücüsü yada ekran kartınız tam takılmadığı için uygulamaya kapattık gibi bir hataydı sanırım bu hatayi alıyorum.
Ekran kartınızı bi söküp takın olmazsa ddu ile sürücüleri silip tekrar yükleyin hocam.

Hatayı doğru hatırlıyorsanız çözüm bunlardan biri.

büyük ihtimal yanmış olabilir. iyi takıgınızdan emin olun tekrar test edin
Ekran kartınızı bi söküp takın olmazsa ddu ile sürücüleri silip tekrar yükleyin hocam.

Hatayı doğru hatırlıyorsanız çözüm bunlardan biri.
Hocam kaç kere taktım saymadım bile. 3 , 4 gün önce fırınlamıştım kartı ve sorun kısa süreliğine ortadan kalkmıştı bugun biraz uzun süre fırınlayıp tekrar deniyeceğim. Zaten kafadan sildim kartı sıkıntı değil o yüzden deney tahtası gibi kullanıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı