Bilgisayara 1 seferlik antivirüs önerisi

Windows Defender hiçbir halta yaramaz ve makineyi gereksiz kasıyor. Çoğu zararlıyı yakalayamıyor. Ya tamamen devre dışı bırakın yada başka bir program yükleyip antivirüs yetkisini devredin. Ondan sonra kendisi aradan çıkar.

Şu zamana kadar nereden baksak 10 farklı ücretsiz antivirüs denedim. En güzeli bence Kaspersky Cloud Free. Malwarebytes'ın bulamadığı cryptomining yazılımını bulmuştu. Ayrıca yine gerçek zamanlı koruma ve bir miktar internet güvenliği sağlıyor.
 
Merhaba arkadaşlar ben normalde hiç antivirüs kullanmam gereksiz olduğunu düşünüyorum. Windows Defender yetiyor bana ama virüs olabileceğinden şüpheleniyorum çünkü kardeşim yanlışlıkla virüs dosyası indirmişti ama exe'yi çalıştırmadan Defender silmişti ama içim rahat etmedi. Sizin önerebileceğiniz ücretli ve kaliteli olan bir antivürüs programının ücretsiz sürümü var mı?
Eset SysRescue veya Kaspersky Rescue disk. Bunlarla tarat.
 
Eset SysRescue veya Kaspersky Rescue disk. Bunlarla tarat.
Not: Antivirüs programları bi halta yaramıyor.
Bizim akrabaya fidye bulaşmıştı 730 GB'lık bütün ömründekü fotoğraflar videolar askerlik, gazilik, anıları gitmişti.Antivirüs kullanmam bilgisayarın performansını etkilermi az da olsa?
Bilgisayarın perfonmasını bayağı etkiliyor.
 
Windows Defender hiçbir halta yaramaz ve makineyi gereksiz kasıyor. Çoğu zararlıyı yakalayamıyor. Ya tamamen devre dışı bırakın ya da başka bir program yükleyip antivirüs yetkisini devredin. Ondan sonra kendisi aradan çıkar.

Şu zamana kadar nereden baksak 10 farklı ücretsiz antivirüs denedim. En güzeli bence Kaspersky Cloud Free. Malwarebytes'ın bulamadığı Cryptomining yazılımını bulmuştu. Ayrıca yine gerçek zamanlı koruma ve bir miktar internet güvenliği sağlıyor.

Evet. Fakat ne kadar edeceği hangi yazılımı kullanacaksan, ona bağlı.

Normalde hiçbir siteden korsan veya hiçbir indirme yapmam. Steam kullanırım. Kardeşime teslim ettikten sonra bilmeden indirmiş virüslü dosya. Onun için kullandıktan sonra Kaspersky'i silmeyi düşünüyorum. Herhalde hiçbir şey indirmessem güvenli sitelere girersem 3.parti yazılıma gerek kalmaz?
 
Normalde hiçbir siteden korsan veya hiçbir indirme yapmam. Steam kullanırım. Kardeşime teslim ettikten sonra bilmeden indirmiş virüslü dosya. Onun için kullandıktan sonra Kaspersky'i silmeyi düşünüyorum.
Silebilirsin de, ileride yine bir sorun çıkarsa kısır döngüye girersin. Yani KS hafif bir AV. Pek performansa etki edeceğini sanmam. Silip Defender da kullanabilirsin, kendi keyfine bakar.
 
Silebilirsin de, ileride yine bir sorun çıkarsa kısır döngüye girersin. Yani KS hafif bir AV. Pek performansa etki edeceğini sanmam. Silip Defender da kullanabilirsin, kendi keyfine bakar.
Hocam tamamen ücretsiz sürümü mü indireyim siteden yoksa 300küsür tl lik olan versiyonun 30 günlük deneme sürümünü mü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı